Depresija - kućni tretman

Dislokacije

Što je depresija?
Iz razgovora s psihoterapeutom S. V. Timofeevom
Depresija ili depresija - jedan od sedam smrtnih grijeha opisanih u poslanici Ivana Zlatoustom (zavist, škrtost, bludnost, proždrljivost, ponos, depresija, ljutnja).
Ubrzani ritam života, nedostatak fizičkog napora, visoki intenzitet rada uzrokuju stalnu živčanu napetost kod ljudi. Ako se takvi vanjski čimbenici poput gubitka voljenih, razvoda, kroničnih bolesti, stalnog nedostatka novca, nerazumijevanja rođaka preklapaju na toj pozadini, onda život počinje gubiti svoje značenje. Takva osoba je stalno u mračnom stanju, sve mu ispada iz ruku, on postaje ravnodušan, odsutan, razdražljiv, počinje razmišljati o samoubojstvu.

Depresija (od latinskoga. Deprimo - “zgnječiti”, “zgnječiti”) - mentalni poremećaj. Glavni simptom depresije je smanjeno raspoloženje i smanjenje ili gubitak sposobnosti uživanja (angedonija).
Dodatni simptomi depresije mogu uključivati ​​smanjeno samopoštovanje, neadekvatan osjećaj krivnje, pesimizam, narušenu koncentraciju, poremećaje spavanja i apetita te suicidalne sklonosti.
Teške oblike depresije karakterizira takozvana "depresivna trijada": smanjenje raspoloženja, inhibirano razmišljanje i motorna inhibicija.

Depresija može biti simptom određenih fizičkih bolesti i nuspojava određenih lijekova i tretmana; ako uzrok depresije nije očigledan i depresivni poremećaj se javlja bez vanjskih utjecaja, ta se depresija naziva endogenom.

Kako izliječiti depresiju? Kako se riješiti depresije sami - 10 načina.

Evo nekoliko savjeta:

    Depresija je podsvjesna želja da vam bude žao. Stoga, osoba mora govoriti, plakati u prsluku. Ali depresija - zarazna stvar, prenosi se lako, nema potrebe da se njihova nesreća prebacuje na ramena drugih ljudi. Bolje je kontaktirati profesionalca. Povući u posjet psihoterapeutu nije vrijedno toga. Depresija može uzrokovati čir na želucu, atopijski dermatitis, čireve bronhija.

Kako se nositi s depresijom - video.

Recepti narodnih lijekova za samoliječenje depresije:

  1. Izmiješati u jednakim dijelovima lišće satove trifoliate, paprene metvice, korijen valerijane. 1 tbsp. l. zbirka uliti 1 šalicu kipuće vode, inzistirati 30 minuta. Pijte 1-2 čaše u večernjim satima ili 3 puta dnevno za pola čaše pola sata prije obroka.
  2. Na sličan se način priprema i prihvaća mješavina hmelja i korijena valerijane.
  3. 4 žličice. mažurica sipati 1 šalicu kipuće vode, inzistirati. Uzmite 1/3 čaše 3 puta dnevno.
  4. Uz povećanu živčanu razdražljivost i nesanicu u čaši tople vode rastopiti 1 žličica. med, dodajte sok od 1/2 limuna. Pijte ovo piće 3 puta.

Nemojte se prepustiti potištenosti. Ako se sami potrudite, možete se riješiti depresije! (Izvor: novine "Vestnik ZOZH" 2004, № 1, str. 6,7,8).

Čaj za depresiju po receptu Evgeny Chazov.

Ovaj recept pomaže u suočavanju s depresijom.
1 dio korijena valerijane, 1 dio korneta hmelja, 2 dijela metvice, 2 dijela gušterice. 1 tbsp. l. smjesu skuhati 1 šalicu kipuće vode. Za liječenje depresije pijte ovaj čaj 3-4 tjedna, 1/3 čaše 3 puta dnevno ili 1/2 šalice ujutro i navečer. (Izvor: novine "Vestnik ZOZH" 2005, br. 8. str. 15. Iz razgovora s dr. Chazovim).

Kako da biste dobili osloboditi od depresije depresije uz pomoć bilja - učinkovite recepte.

Psihijatar Lebedeva E.O. Sezonska depresija.

Znakovi: slabo raspoloženje, motorički umor, mentalna retardacija. Stalni umor, tjeskoba, krivnja.
Razlog je nedostatak svjetla, gubitak serotonina. Opasnost od samoubojstva. Tretman antidepresiva...
Prevencija sezonske depresije.
1) Koliko je god moguće biti na svjetlu na ulici.
2) Pijte čaj od đurđevka. Ulijte 2 žličice. s vrhom 250 ml kipuće vode, pusti da proključa. Pijte 2-3 šalice dnevno.
3) Pijte ekstrakt hiperikuma. Ulijte 25 grama suhog hiperikuma 250 ml kipuće vode, inzistirajte pola sata. Uzmi 1 tbsp. 4-6 puta dnevno nakon jela.
(Izvor: novine "Vestnik ZOZH" 2006, br. 6, 26-27.)

Suočavanje s depresijom na vlastitu - savjet dr. Lyubimova.

Depresija ima različite vrste i ovisi o prirodi osobe. Ako je od djetinjstva navikao na strpljenje, onda je njegova sudbina depresivna apatija. Ako osoba pripada osobama koje su aktivne, tada počinje osjećati tjeskobu i strah, jer ne može riješiti probleme na uobičajen način.
Ako se u to vrijeme prepozna depresija, možete je se riješiti brzo i bezbolno. Čim osjetite prve simptome depresije, trebate odmah kontaktirati psihoterapeuta, jer ako ne liječite depresiju, tada će postati kronična s učestalim egzacerbacijama, metabolizam će se promijeniti, osoba će izgubiti interes za život. Ali čak iu ovoj fazi moguće je pomoći pacijentu s antidepresivnim tretmanom, ali je bolje početi poduzimati mjere u početnoj fazi, a ne dopustiti depresivno raspoloženje.
Da biste si pomogli da ne padne u depresiju, možete koristiti narodne lijekove.

  1. Od lošeg raspoloženja pomaže aromaterapija. Nanesite 2 kapi ulja bergamota na maramicu i povremeno udišite ljekovitu aromu.
  2. Hypericum čaj također poboljšava raspoloženje nakon 10-14 dana uzimanja.
  3. Od slabosti živčanog podrijetla - obrišite slanom vodom ujutro - 1 žličica. na 1 čašu vode.
  4. Od živčanog uzbuđenja, tjeskoba pomaže u infuziji skupljanja biljaka: gospina trava, čunjića od hmelja, valerijane. Hmelj se može zamijeniti melisom.
  5. Osjećaj straha pomoći će pobijediti čaj iz bosiljka.
  6. Za jačanje živčanog sustava - infuzija lišća i korijena jaglaca.
  7. Za nesanicu i živčane poremećaje - čaj od paprene metvice.

Naučite upravljati svojim mislima. Stanje sreće ne ovisi o okolišu, već o našem odnosu prema okolišu. Ništa ne može biti loše ili dobro, sve ovisi o tome kako osoba gleda na stvari. (Izvor: novine "Vestnik ZOZH" 2004, №10, str. 14).

Neuroleptički forum - psihijatar savjetovanje online, recenzije lijekova

Biljke za depresiju, tjeskobu i asteniju

redvergo 21 sij 2015

Da, sjećam se ove poruke. Tada sam pomislio da ono što efekt endorfina može stvarno imati jest ono što on stvarno jest, zvuči kao opis. Tek sada je nestao negdje kasnije)

Olga58 25. sij 2015

Otvorili su 2 kapsule cave i ulijevali u vodu + kapsulu Vit. C - također otvoren (samo za okus). Prije toga sam progutao kapsule.

Kava nije lažna, cijela usta su anestezirana oko pet minuta. Smiruje, ali ne i spavati.

Olga58 26. sij 2015.

100 g meda pomiješano s 3 žličice. jabučni ocat. Uzmite pola žličice 10 dana. Učinak je nevjerojatan.

Na 1 tbsp. kuhana voda uzeti 1 žličica. jabučni ocat i 1 žličica med, dodajte 1 žličicu jod. Uzmite 1 put dnevno nakon obroka. Nakon 10 dana, osoba se osjeća sjajno.

Tinktura ili čaj s đumbirom dovest će do tona.

150 gr. korijen đumbira u 800 ml votke inzistira 7 dana. Uzmi 1 žličicu. s vodom 2 puta dnevno, kao tonik.

Osjećajte se kao čaj: izrežite korijen đumbira u 5-6 dijelova, zgnječite ga kako biste istisnuli sok, prelijte 1 tbsp. kipuću vodu, dodajte krišku limuna i malo meda. Ovaj čaj će vam dati snagu i energiju.

Postoji mnogo recepata iz xp-a. umor

Papuče 29. siječnja 2015. t

pa što je s korijenom rhodiola? jesu li tablete za spavanje ili obrnuto stimulativne? na mjestima je napisano da se ne pije prije spavanja

A veza o seljaku nije pronašla tko ju je skuhao u termosu ako još uvijek postoji.

2noel 29 sij, 2015

Umirujuće ljekovito bilje: trio opuštanja. Valerijana, kalifornijski mak (žuti ili žuti glacium) i kava kava čude se živcima i liječe nesanicu i tjeskobu. Zbog činjenice da je depresija često popraćena nesanicom, tjeskobom ili ovim simptomima u isto vrijeme, mnoge formule za depresiju uključuju sedativne biljke. Svaka od tri biljke ima nešto drugačiji učinak na tijelo.
Valerijana je izvrstan biljni sedativ koji nema nuspojava Valiuma ili drugih sintetičkih sedativa. To ide dobro s drugim umirujućim biljem, kao što su kalifornijski mak, kapica (ili pasionak), hmelj i krastavac. Valerijana promiče dobar san, osobito za starije žene. Valerijana i kalifornijski mak su vrlo korisni onima koji prestaju uzimati lijekove protiv tjeskobe, kao što je Valium. (Usprkos sličnosti imena, valerijanska biljka i farmaceutski lijekovi od valija su potpuno različiti, ni po rezultatima, ni po kemijskom sastavu.)
Kalifornijski mak je također vrlo učinkovit u nervozi, nesanici i tjeskobi. Dobro se slaže s valerijanom, pasionim cvijećem i drugim umirujućim biljem i može se koristiti u obliku tinkture, kapsula ili tableta. Kalifornijski mak nalazi se u više gotovih proizvoda. Ovo nije opojna droga.
Kava kava, ako je uzmete prije spavanja, pomoći će vam opustiti mišiće i osigurati dobar san. Pokazuje izvrsne rezultate. Mnogi novi ekstrakti kava kave prodaju se u ljekarnama. Ako ovaj alat ne pomogne, pokušajte nešto drugo, jer svi ekstrakti različito utječu na različite ljude.

Ovdje su recepti, koji bilje kako miješati s depresijom. pod stresom.

Link na 5. stranicu, ali tamo možete otići na bilo koju.

Idem dodati valerijane.

obični ljekarnički ekstrakt, žute konveksne tablete, 50 kom. u mjehuriću penicilina - vrlo dobre kvalitete.

Usput, Avicenna zove valerijanu lijek za 100 bolesti, u istočnoj medicini se koristi vrlo široko.

Kalifornijski mak (Glaucium Yellow):

Pod sovjetskom vlašću, domaća farmaceutska tvrtka proizvela je lijek protiv kašlja, Glaucin. U srcu - standardizirani ekstrakt Mack (glaucium) žuti.

Djeluje izravno na dišni centar (što već dovodi do nekih refleksija). Naravno, ne droga, ali.

na primjer, rekla je jedna prijateljica. da je ujutro popila Glaucinovu tabletu (od prehlade), otišla na posao i u tramvaj, ne zbog čega, rastavila ju je do histerije. Prema opisu - nešto poput derealizacije.

Općenito, ako eksperimentirate s glaucijem, onda s oprezom i na čistom tijelu.

Olga58 29. sij 2015

pa što je s korijenom rhodiola? jesu li tablete za spavanje ili obrnuto stimulativne? na mjestima je napisano da se ne pije prije spavanja

A veza o seljaku nije pronašla tko ju je skuhao u termosu ako još uvijek postoji.

Stimulirajući, evo veze za vas, tu je i četvrti post na ovoj stranici.

2noel 29 sij, 2015

Koktel s jodom - kratak put do gastritisa. Ako stvarno trebate ući u tijelo šok količina joda (dizenterija, teške gripe i drugih svakodnevnih problema), bolje je da ga miješati s škrobom. Postojao je takav recept tradicionalne medicine u devedesetima, od svih bolesti, ako se ne varam, naziva "plavim jodom".

Čaj s đumbirom - jako dobro okrepljuje. Sam đumbir je vrlo ukusna stvar. Tanko isjeckati đumbir, istu količinu narezanog limuna, sipati smjesu u posudu i šećer u posudu na tamnom hladnom mjestu 3 dana. Možete jesti, možete skuhati kao čaj, dodati čaju (šećer i limun dobro otkrivaju okus đumbira).

Još jedno mlazno gorivo: celer

Biljka je u potpunosti iskopana iz zemlje, oprana, očišćena, cijela (vrhovi, stabljike, gomolji) zgnječena (usitnjena i usitnjena) i pomiješana s medom. Med je stavljao štedljivo, tako da je mješavina bila poput vrlo gustog džema. Posuda smjese stavlja se u hladnjak. Doziranje - 1 žlica ujutro, tijekom cijele zime, od studenog do ožujka.

Olga58 29. sij 2015

Glaucin je u mladosti vidio suhi kašalj.

nakon toga glaucin nije htio samo kašljati, niti je htio ništa.

vjerojatno je tijelo oslabljeno, samo sam lagao i kao da napuštam tijelo.

Bilo je to devedesetih, a bez obzira kako ga je tražila, lijek je nestao.

Upravo kao dio maka napisano je da se opijat ili nešto slično toj riječi, ali je slobodno prodao i da je suhi kašalj bio zaglavljen odjednom.

Samo ako je tvoja djevojka otišla na posao i opet se hihotala, to znači da je postojalo snažno tijelo.

Bio sam potpuno odsječen, ali čuo sam da su govorili tko je u sobi i shvatio da lijek nije lijek. Ali vidio sam.

Možda sada to ne želim iskusiti. Osjećao sam se vrlo preplavljeno.

Na račun valerijane. Slažem se da je u malim mjehurićima dobro.

Samo ja se ne mogu odrediti već sa biljem, jer i nema snage i tjeskobe - to su različite biljke.

Danas još uvijek postoji pritisak, a glava se cijeloga dana ruši - mislim da to može biti iz Hypericuma, jer može.

Ukratko, sa začepljenim biljem.

Jučer je došao ravno u život s 2 injekcije fenozepama + 50 mg tramvaja.

Danas za večeru, učinak je nestao.

Hvala za recepte s đumbirom i celerom, samo ne znam što mi je sada potrebno. Očaj i strah nadvladali su i potisnuli sva djela.

2noel 29 sij, 2015

Hiperikum od tjeskobe.

Valerijana očaja.

Majka za spavanje.

Glog za srce.

To je ono što je i sam koristio i siguran je.

Za prevenciju visokog krvnog tlaka možete piti asparkam.

Olga58 29. sij 2015

"kao što su kalifornijski mak, kapica (ili pasijon), hmelj i strast"

Ne razumijem? jer kapica i pasionak su različite biljke.

Pregled: biljka Hypericum "Pharma Color" - lijek za depresiju, disbiozu... i druge bolesti. Znamo li svi o ljekovitim svojstvima Hypericuma?

Gospina trava je jedna od najomiljenijih i najpopularnijih ljekovitih biljaka. Mislim da nema onih koji ne bi čuli za njegove iscjeliteljske moći. "Trava od 99 bolesti". Da bi se naglasio iznos, bilo bi logičnije reći "od stotinu". Bezimeni travar, koristeći broj 99, stavio je u njega određeno magično značenje koje ujedinjuje duh i tijelo.

Osim zdravlja tijela, daje sv. Ivana duhovnu udobnost. Tinkture, ekstrakti, biljke soka s medom pomažu kod povećane nervoze, tjeskobe, depresivnog stanja, iscrpljenosti nakon mentalnog i fizičkog naprezanja. Normalizirajte san. Biljka čudesno kombinira kvalitete kako bi smirila živčani sustav i istodobno, zbog sadržaja biološki aktivnih tvari, povećava tonus tijela. Prirodni, prirodni lijek za depresiju. Kako ga se ne sjećati tijekom dosadne van sezone?

Ako je takav lijek potreban, onda je najbolji oblik alkoholna tinktura. Glavni antidepresiv u kemijskom sastavu biljke je supstanca hipericin. Nažalost, praktički je netopiv u vodi. Stoga su biljni čajevi u ovom slučaju neučinkoviti, ali će biti korisni u drugom.

Suncokret Hypericum Široko se koristim u čajnim balzamima. Volim njihov profinjen, gorko-smolast okus, diskretnu aromu, skladnu povezanost s drugim biljem. Plus blagotvorno djeluje na želudac, žuč, jetru, gušteraču, crijeva. Ljekovita svojstva - stimuliraju probavu, ublažavaju grčeve, potiskuju fermentaciju i disbakteriozu - savršeno olakšavaju nedostatke pothranjenosti. Ponekad ne želiš ništa sebi uskratiti.

Imam još jedan razlog da se sjećam gospine trave tijekom zime. Ovo je nisko-aktivan način života. Poboljšava vensku cirkulaciju trave i prokrvljenost unutarnjih organa, jača zidove kapilara, tonizira srce i krvne žile. Nije tajna da je venska stagnacija izazivajući čimbenik u razvoju mnogih bolesti. Naravno, trava neće riješiti problem tromog krvotoka, potrebni su nam kompleksi vježbi, šetnji i druge tjelesne aktivnosti. Međutim, biljni chervonchik biljni lijek u oporavku će dodati.

Možete pripremiti jednu biljku gospine trave. Radije pojačavam učinak i radim kolekciju. Dodam zdrobljene plodove smreke i žutice na ružmarin (1 dio), ružmarin (0,5 dijela), korijen aroma (0,3 dijela), origano (1 dio). Ispada ugodan sastav okusa, koji je također dobar za čaj balzam.

Kada postoji mogućnost, ja sam pripremiti ovu divnu biljku. Idealno vrijeme je kraj lipnja - početak srpnja. Nije slučajno da je jedno od narodnih imena gospine trave "sv. Ivanovo trava". Ona dobiva iscjeljujuću snagu za blagdan Ivana Krstitelja sedmog srpnja. Ako domaća zadaća nije dovoljna, onda ljekarna pomaže. Gospina trava je uvijek na prodaju od različitih proizvođača. Ja radije PharmaCvet tvrtke Krasnogorskleksredstva.

Već godinama kupujem sirovine od ove tvrtke i vrlo sam zadovoljna kvalitetom. Naravno, ne usporediti s pripremom. U proizvodnji - četrdeset posto mljevenih stabljika.

Odrezao sam vrhove cvijeta nježnim lišćem. Proizvođači ljekovitog bilja imaju vlastiti tehnološki standard, što se djelomično ne podudara s kriterijima savjesnog travara.
Marka "PharmaCvet" ima lijep dizajn, dobro pakiranje. Sirovine u zatvorenoj vrećici s impregnacijom. Savršeno čuva ljekovita svojstva biljaka i arome.

Na pakiranju - cjeloviti tekst uputa za uporabu. Kako pripremiti, kada i u kojoj količini uzimati, interakciju s drugim lijekovima - tip je uvijek pri ruci.

U tekstu postoji sporna točka: kontraindikacija za djecu mlađu od 12 godina. S moje točke gledišta, izgleda čudno za ljekovita svojstva i kemijski sastav Hypericuma. Nedavno se ova restriktivna fraza pojavila u mnogim tvrtkama specijaliziranim za proizvodnju biljnih lijekova. Vrsta "12+", kao u informacijskim proizvodima. Ispada da djeca ne uzimaju ljekovito bilje. Tablete - mogu, ali prirodne, prirodne - odbiti.

Za mene, od djetinjstva, "sveta trava" je čudo lijek. Osip nestao iz masti sa sokom ove biljke, rane, rane, opekline brzo zacijelile. Hladnoća vrućeg čaja s lovcem i limunom povukla se. Prolazio je bol u trbuhu, proljev se zaustavio iz hiperikuma s korom hrasta. Kao odrasla osoba, cijenim antibakterijska i antifungalna svojstva ove biljke, njezinu sposobnost da stimulira regeneraciju tkiva. Naučila sam da uz pomoć Hypericuma možete uspješno boriti protiv čira na želucu, ublažiti stanje dijabetesa. I mnogo, mnogo stvari...

Ali! I ovaj prirodni liječnik ima ograničenja. Dugotrajna uporaba kontraindicirana je za sve, budući da su moguće vazokonstrikcije i povišeni krvni tlak. Hipertenzivni pacijenti moraju biti posebno oprezni u dozama. I za trudnice - odbiti uzeti hiperikum prije rođenja djeteta.

Za one koji su zainteresirani za tradicionalnu medicinu, biljka gospine trave je divan lijek za liječenje. Preporučujem.
Budite zdravi i sretni!

Ljekovito bilje Hypericum - pregled

Hitna pomoć s slezenom i depresijom. Moji rezultati i zapažanja

Ako smatrate da je depresija hir, riskirate da dobijete neprijatan kompliment neznalici))) Naravno, postoje i oni koji jednostavno “skidaju” depresiju, ali to ne umanjuje ozbiljnost problema. Dugo vremena poznajem depresiju i sumnjam da je teško izbaciti jednom zauvijek.

Oni koji su se susreli s tom dosadnom damom, mislim, trebali bi biti zainteresirani za moj pregled.

"Iz terapijskog protokola"

Dakle, zbog te sklonosti depresivnim stanjima, s vremena na vrijeme, točnije od svibnja do rujna, pijem kroz nešto za prosvjetljenje mozga:

  • Pa, na primjer, kemotički kao što je Elycea ili njegov analog Escite. Sva imena su ženstvena.
  • Ili biljni, poput ovoga ili ovoga
  • I, naravno, takve vitamine
  • Sve ovo ne postavljam, ali naravno moj omiljeni golub. Kako se sve to događa, rekao sam ovdje

O mojim nalazima

Dok sam još čitala knjige dr. Kurpatova, sjetila sam se da gospina trava pobjeđuje ne samo životinje, već i depresiju. S obzirom na slab učinak biljnih tretmana u prošlosti, nisam ovo shvatio ozbiljno.

Ipak. kao što pametni internet kaže:

Brojne studije potvrdile su visoku i trajniju učinkovitost preparata Hypericum za liječenje depresivnih poremećaja u usporedbi s učincima tradicionalnih antidepresiva sintetskog podrijetla.

Međutim, takvo razdoblje je došlo u mom životu da je liječnik bio daleko, bilo je oh koliko skupo kupiti dijetetske dodatke, ali sam morao nastaviti živjeti nekako. I bilo je, nije, otišao sam po lovca.

Iz mog iskustva s Hypericumom

Što mogu reći. Kantarion, ova stvar! Ne, pa - STVAR! ))))

Jedan "ali"! Pokazalo se da ljekarna gospine trave ima jadan izgled i relativno slab učinak. Shvatio sam to kad je moja brižna majka svojim rukama sakupila kantarion. Držim ga u platnenoj torbi. Ovdje je slikovna zbirka.

Hiperikum sam proizveo samovoljno. Ne pravim nikakve vodene kupke i uzimam koliko trave trazi moja duša - ponekad žlica, ponekad dvije, a ponekad i šaku (to je kad je potpuno zategnuta) i sipamo kipuću vodu oko čaše. Onda se umotam i inzistiram, što duže to bolje.

Nakon parenja, dobivamo upravo takvu cvjetnu kompoziciju.

I tako bogata infuzija

Obično se preporuča da se gospina trava uzima u malim porcijama. Ja, kako bih poboljšala svojstva okusa (ona je gorka i viskozna), razrijedim malu količinu infuzije prokuhanom vodom i popijem je kao čaj.

  • Ako ste imali vremena primijetiti kako se oblaci skupljaju u vašem umu (depresivni će me razumjeti), tada će vas trenutni prijem infuzije moći vratiti u život istog dana.
  • Ako se previdi, onda se pripremite čekati rezultate možda tjedan dana

U mom slučaju, hiperikum također pomaže želucu.. U depresivnim organima, probavni trakt je uvijek pod napadom. Takav je univerzalni korov.

Ne bi bilo tužno, ali gospina trava ima kontraindikacije:

Trudnoća i dojenje

Uzima mnogo sintetičkih antidepresiva

Uporaba oralnih kontracepcijskih sredstava

Ozbiljna duševna bolest

Djeca do 12 godina.

Pa, više od mjesec dana da se to nepoželjno toksina nisu akumulirane.

Prema tome, vjerujem da bi gospina trava trebala biti u kompletu za prvu pomoć svakoga tko je sklon depresiji, tako da bi pomoć bila stvarno hitna i učinkovita. Također, izlaz, ako ponekad pije gospinu kantu kao čaj. To će poslužiti kao prevencija.

Poraziti depresiju narodnih lijekova

Na zemlji postoji veliki broj opasnih bolesti za ljude. No u posljednje vrijeme znanstvenici diljem svijeta sve češće upozoravaju da je jedna od najopasnijih depresija.

Ne tako davno nitko nije ozbiljno shvaćao depresiju. Ako je osoba bila depresivna, oni bi mu rekli: nemojte biti mljacki, ne šepajte, skupite se.

Pokazalo se da depresija agresivnije uništava fizičko zdravlje od čireva, gripe, upale grla, artritisa, alergija i dijabetesa zajedno.

Dugo vremena, na ruskom nije bilo riječi kao što je "depresija", bilo je tjeskobe, depresije, potištenosti, pa čak i slina... Upravo su ti koncepti pronađeni u djelima ruskih klasika, čitamo u njihovim pismima i pamtimo iz razgovora starije generacije. No, prošlog stoljeća i Rusija donijela depresiju...

Najčešće su jesenske i zimske depresije - reakcija na malu količinu svjetla, odsustvo svijetlih boja.

Loše raspoloženje uzrokovano tim razlozima prolazi samim sobom s dolaskom proljeća...

Depresija može uzrokovati stres, bolest, odvajanje od voljene osobe, gubitak posla. Ponekad se dogodi da se tuga razvije u kroničnu depresiju, ako se osoba umjesto da se odvrati od sebe, pronađe zanimljiv posao, hobi, postane izolirana i žvaće za nevoljom koja mu se desila tisućiti put. Postupno, misao se ukorijenila u umu takve osobe da je sve beznadno loše, da ga nitko ne treba, nitko ga ne razumije, ne voli i ništa dobro se ne može očekivati ​​od života.

Tu je i depresija kao bolest, koja nije povezana s vanjskim traumatskim događajima, već kao posljedica kemijske neravnoteže u mozgu ili poremećaja u središnjem živčanom sustavu.

Samo liječnik može liječiti ovu depresiju, a mi o tome nećemo razgovarati.

Razgovarajte o depresiji koja dolazi i odlazi, sezonskoj depresiji. Ona se manifestira umorom, nesanicom, lošim raspoloženjem, unutarnjom depresijom, osjećajem tjeskobe, tjeskobe, ravnodušnim odnosom prema ljudima i aktualnim događajima, nedostatkom energije - ne želim učiniti ništa apsolutno. Često s takvom depresijom, napadima lijenosti, željom da se povuče, leći, nevoljko ustati ujutro. Memorija se pogoršava, pažnja rasipa, napadi na dnevnu pospanost. Osoba gubi okus života, nije zadovoljna i ne donosi zadovoljstvo ni hranom, ni seksom, ni knjigama...

Ljudi upleteni u mrežu depresije počinju osjećati beznađe, očaj, gubitak vlastitog "ja". Sve vide u crnom svjetlu.

Ali za naše djedove i bake, depresija je bila gotovo nepoznata. Nisu imali vremena za to - radili su gotovo dan. A o baka i pra-djedovi općenito ne mogu govoriti. Ali ovdje su mame i tate nekih od nas već bili upoznati s njom.

Možda je depresija bolest koju donosi napredak? Krećemo sve manje i manje. Jedite i pijte, što uopće nije namijenjeno čovjeku po prirodi.

Stoga, da biste se nosili s depresijom, morate promijeniti svoj život, okrenuti se prema sebi kao dio prirode. Na primjer, odustati od svih pića, osim zelenog čaja, mineralne vode bez plina, biljnog čaja, mlijeka. Idi za žitarice, proizvode od mliječne kiseline, povrće, voće, ribu.

Znanstveno je dokazano da svaka tjelesna aktivnost pridonosi povećanom stvaranju novih stanica u području mozga. Pokret ima tonički učinak na ljudsku psihu, jer podržava normalan hormon sreće - serotonin.

Čokolada, banane, dobar seks, zanimljive knjige, većina klasične glazbe, putovanja u različite zemlje i gradove također doprinose proizvodnji serotonina.

Možete podići svoje raspoloženje uz pomoć biljne medicine - biljnog tretmana. Biljne tinkture pomažu ljudima koji ne pate od visokog krvnog tlaka. Možete kupiti tinkturu Eleutherococcus, Aralia, Leuzei, Zamaniha u ljekarni i uzeti u skladu s priloženim uputama. Ako je pritisak visok ili skače, onda je bolje uzeti tinkturu od gloga ili izmicanje božura.

Također možete pripremiti domaći origano i čaj od gospine trave kod kuće:

Uzmi 1 tbsp. žlice suhe sirove Hypericum i origana, promiješati. Zakuhajte 1 čajnu žličicu mješavine s 1 šalicom kipuće vode, ostavite da stoji u čajniku 10 minuta i popijte. Moguće je s 1 žličicom meda.

Na dan pijenja 2-3 čaše.

Trava s majčinskom trunom djeluje umirujuće.

1 tbsp. skuhati žlicu pupčane trave s 2 šalice kipuće vode, ostaviti 2 sata, pokriti jastukom, procijediti, uzeti ½ šalice 3-4 puta dnevno prije jela.

Od davnina je infuzija valerijane bila neka vrsta živčanog pozivatelja.

1 tbsp. samljeti žlicu suhog korijena valerijane u mlincu za kavu, preliti 1,5 čaše kipuće vode u termos i ostaviti cijelu noć.

Uzmite 3-4 šalicu 3-4 puta dnevno.

Melissa je umirujuća i uzbudljiva:

1 desertna žlica skuhati čašu kipuće vode, inzistirati 10-15 minuta i popiti ½ šalice 3-4 puta dnevno prije jela. Možete dodati 1 žličicu meda.

Ako je moguće otići na tjedan ili dva na egzotičnu zemlju u kojoj se nalazi sunce, more, palme.

Ako to nije moguće, vikendom idite na selo, hvatajte skije, ukusnu hranu i kontracepciju. Šetnja na otvorenom, večera za dvoje i strastvena ljubav u neobičnom okruženju podići će vaše raspoloženje i naplatiti vam cijeli tjedan.

Ako nema ljetnikovca, prošetajte se parkom, uživajte i ljubite kod kuće.

Ako želite usamljenost, onda možete otići na nekoliko dana u kući za odmor ili jednostavno zatvoriti sobu i ležati cijeli vikend na kauču s vašim omiljenim piscem, u smislu knjige. Najbolji pomoć knjige, gdje je puno humora.

Ono što ne biste trebali raditi zimi je da idete na dijetu. Ako imate ogledalo u spavaćoj sobi, pričvrstite ga oslikanim ili fotografiranim suncem i svako jutro i navečer pogledajte sunce i svoj odraz, inspirirajte se: smiješim se i osvjetljavam poput sunca. Osjećam se sjajno. Sretan sam.

Ovu metodu sam osobno provjerio. I već nekoliko godina nisam iskusio ni najmanju tugu u najsužnijem vremenu.

Narodni lijekovi za depresiju i suvremenu znanost

Pravilna prehrana ili savjet o tome što vam je potrebno za početak hobija, organiziranje kupovine, izlaženje iz kuće, jednom riječju, za opuštanje - odgovarat će onima koji su tužni, usamljeni, odnosno onima koji svoje raspoloženje nazivaju depresijom, kao i onima koji doživljavaju prekid odnosa ili gubitak voljene osobe. Tek sada, ako vas proganja osjećaj potpunog besmisla svog postojanja bez očiglednog razloga, ako vas proždire unutarnja bol, ako želite zaspati i više se ne probuditi, to neće pomoći.

Kad sam se depresivala, prestala sam ići u parove i uglavnom napuštam kuću. Mama je oglasila alarm. Mislila je da će mi pomoći narodni lijekovi za depresiju, pa me odvela do poznate seoske čarobnice...

Ako mislite da je loše raspoloženje ili bolest živaca depresija, onda ste u zabludi, u najmanju ruku. Naša obitelj zna što je prava depresija. U jednom trenutku je moj otac obolio od nje, zbog toga se morao liječiti u mentalnoj bolnici. Dobro se sjećam kako je prestao jesti i ustajati iz kreveta, kako su prijatelji i susjedi dolazili u našu kuću i nitko ga nije mogao dobiti. Tada nismo znali ništa o nacionalnom tretmanu depresije, pa je službena medicina pomogla mom ocu.

Jeste li ikada bili u mentalnoj bolnici? Na području gdje, pod nadzorom snažnih medicinskih sestara, lutaju ludi ljudi, a vi pokušavate prošetati pored njih kako ne biste susreli nečije oči. A kada uđete u zgradu kako biste posjetili pacijenta, želite se ugurati u zid iz kakofonije suludih zvukova, odvratnih mirisa i nevjerojatne slike.

Stoga ne čudi što je moja majka odlučila zaštititi mene, moje dijete, od tog iskustva i tužnog klišea da se "liječim u ludnici". Da, i nije htjela sjediti na antidepresivima, na kraju krajeva, trebalo je na kraju postojati alternativni tretman i neki narodni lijekovi za depresiju. Moja priča govori o tome može li liječenje popularnim metodama riješiti problem depresije.

depresija
narodnih lijekova

Mudra žena, poput dobrog psihologa, pogledala je u naše oči kako bi razumjela što želimo čuti. U mojim je očima čitala sarkazam i nevjericu, pa je izravno komunicirala s majkom.

Dok je njezina baka "ispumpavala moju štetu" jajem, majka je pokušala saznati sve što ju je zanimalo, o narodnim lijekovima za liječenje depresije, da tako kažemo, iz prve ruke.

Borba protiv depresije narodnim metodama, kako se pokazalo, sastoji se uglavnom od biljne medicine. Baka je rekla da postoje bilje i lijekovi koji pomažu kod bolesti živaca, nesanice, tjeskobe, razdražljivosti, neuroze i pomažu u ublažavanju stresa tijekom stresa. Kad osoba izgleda dobro, poput mene, a iznutra je bolna crna rupa, onda to, prema iscjelitelju, nije ništa drugo nego oštećenje.

Ne vjerujem u štetu i sve te gluposti, a moja se majka u potpunosti slaže sa mnom. Ljudi su navikli odbaciti odgovornost, prebacujući je na mitske loše ljude koji na srednjovjekovni način čine štetu, pokušavajući objasniti neobjašnjivo. Mama se nadala da je liječenje depresije narodnim lijekovima podrazumijevalo korištenje starih recepata, bezopasnih suvremenih antidepresiva, ali je bila razočarana.

Općenito, onda liječenje depresije s narodnim lijekovima mi nije pomoglo, mjesec dana kasnije postao sam još gori. Za mene to nije bilo iznenađujuće: borba s mojim pogoršanjem depresije narodnim lijekovima uz pomoć jaja i mrmljanjem molitve - to čak zvuči smiješno. Bilo mi je žao majke i borio sam se za nju. Sakrio sam se od nje kako mi je nepodnošljivo teško živjeti, s kojom radošću mislim o smrti i koliko mi je žao što sada ne mogu umrijeti...

I moja je majka nastavila tražiti narodni lijek za depresiju, za mene, uključujući sve izvore informacija, gdje se može naučiti barem nešto o tome kako liječiti depresiju alternativnim metodama.

Narodni lijekovi za depresiju u suvremenom svijetu

Dakle, liječenje depresije narodnih lijekova. Mama je proučavala tu temu tako duboko da je vjerojatno mogla o tome napisati znanstveni članak.

Na primjer, majka je pokušala otkriti kako se depresija tretira narodnim lijekovima prije 100-200 godina. Ispalo je - na bilo koji način, budući da nije bilo takve bolesti.

Pokazalo se da je depresija mlada bolest i pojavila se relativno nedavno. Tada mi se ta činjenica činila paradoksalnom. Da, život moderne osobe nije jednostavan i višezadaćan, pun je razloga za stres, ali možemo li usporediti naše poteškoće s problemima naših predaka? Uostalom, nitko vas neće ubiti za neplaćeni zajam, a prije 100 godina ljudi su se doslovno borili za fizički opstanak, iskusili glad, rat i epidemije.

Zasigurno moj predak prije 100 godina nije razmišljao o tome kako se riješiti depresije s narodnim lijekovima, već je bio sretan provesti zimsku hladnu zimu, žetvu, jesti komad kruha. I ja, mlad i zdrav, sjedim u svom toplom i udobnom stanu na osmom katu i borim se sa svojom jedinom željom - da se izbacim kroz prozor.

Misli o samoubojstvu s depresijom je zasebna tema. Moje postojanje je stvarno postalo nespojivo sa životom. Unutarnja bol me svuda pratila, bila je nepodnošljiva, proždirala iznutra. - Zašto živiš, glupi, praznovjerni mali ljudi? Zašto patite? Zašto patim s tobom? Moj svijet je bio pravi pakao, moj osobni pakao koji sam jedino osjećao.

Čak iu knjigama klasika ne spominje se depresija i tradicionalni lijekovi. I danas, čak i djeca pate od depresije.

Kasnije je ovaj paradoks riješen - majka je pronašla podatke koji su nam pomogli otkriti uzročni učinak depresije, pronašli smo odgovore kako sami izići iz tog stanja. No, više o tome kasnije, prvi razgovor o liječenju depresije narodnih lijekova.

Depresija - liječenje narodnih lijekova

Mama je gledala forume za recenzije ljudi koji su pisali o narodnim lijekovima za depresiju i pokušali primijeniti njihove savjete. Iako sam shvatio da mi većina njih neće pomoći.

Na primjer, pravilna prehrana. Ovo je jedan od popularnih tretmana depresije. Ili savjete o tome što trebate imati hobi, organizirati kupovinu, izvući se iz kuće. Jednom riječju, rastopiti se - može se reći moderna narodna sredstva za depresiju. Pogodno za one koji su tužni, usamljeni, to jest, oni koji su depresivni nazivaju svoje loše raspoloženje, kao i oni koji doživljavaju prekid u odnosima ili gubitak voljene osobe.

U člancima o narodnim lijekovima za depresiju savjetovali su i piti puno vode, koristiti vitamine i minerale. Pa, ovo je vrlo dobro za cjelokupno zdravlje, ali po mom mišljenju, osoba koja piše ovo nema pojma što je depresija.

Općenito, u većini publika o tome je li depresija podložna liječenju narodnim lijekovima, nije trebala biti depresija.

Naposljetku, ako vas proganja osjećaj totalnog besmisla svog postojanja bez očiglednog razloga, ako vas proždire unutarnja bol, ako želite zaspati i nikada se više ne probuditi, to neće pomoći. Ova depresija prema ovoj vrsti narodnih metoda je besmislena, jer je njezin uzrok mnogo dublji.

Suvremeni narodni tretman depresije: kolektivna psihoanaliza

U pokušaju da me spase od depresije narodnim lijekovima, moja majka je slučajno otkrila da sve stavi na svoje mjesto.

Na jednom od foruma, osoba je napustila recenziju o tome kako se riješio dugogodišnje kronične depresije uz pomoć System-Vector psihologije Yuryja Burlana. Tada smo pronašli mnogo takvih recenzija i od tog trenutka sve se počelo mijenjati. Dobio sam odgovore na sva moja pitanja o alternativnom nacionalnom tretmanu depresije, o sebi, o ovom svijetu, o čovječanstvu, pa čak i više.

Prvo sam shvatio gdje smo otac i ja skloni depresiji.

Oduvijek sam znao da nisam kao svi ostali. Mene su zanimala pitanja koja su drugima izgledala čudno. Zašto čovječanstvo postoji? Tko sam ja, zašto sam rođen, zašto živim, što je smisao mog života?

I tata nije bio kao svi ostali. Čitao sam čudne knjige, imao malo interesa za materijalna pitanja, proučavao neke religije jednu za drugom.

Pokazalo se da smo tata i ja zvučni umjetnici, točnije, vlasnici zvučnog vektora. Takvi ljudi su samo 5%, a samo ljudi sa zvukom, dubokim, promišljenim, “izvan ovoga svijeta” su skloni depresiji. Jedini narodni lijek za depresiju, koji može pomoći u zvuku, je psihoanaliza sustava, jer samo on može otkriti uzrok tog stanja.

Mama je bila u pravu kad je rekla da je osoba bolesna ako nešto nedostaje. Jednostavno nije mogla znati što mi točno nedostaje. Ali nedostajalo mi je poznavanje sebe, smisla života, plana svemira. Poznavanje onoga što je bilo skriveno u nesvjesnom, moje urođene nesvjesne želje. Nikakvi lijekovi za depresiju ne mogu dati tu svijest.

Svaka se osoba rađa sa svojim željama i svojstvima za njihovu provedbu - vektorima. Problem je u tome što ih nismo svjesni. Ne shvaćajući svoje želje, osoba ih ne shvaća, manjak se akumulira u njegovom mentalnom stanju, te stoga počinje patiti i biti bolestan.

Urođena želja u zvučnom vektoru je želja da se spozna metafizičko, da se otkriju svojstva ljudske duše, ili barem zakoni nežive prirode. Ponekad inženjeri zvuka nesvjesno pronalaze načine realizacije - postaju pisci, skladatelji, znanstvenici, programeri i izumitelji. A ako ne nađu i pokušaju živjeti kao i svi drugi, pojavljuju se simptomi depresije. Nije loše raspoloženje, ali postojano, najteže stanje koje vas prati dan za danom, a ta se depresija ne može prevladati liječenjem tradicionalnim metodama - biljem i infuzijama.

Drugo, postalo mi je jasno zašto se depresija pojavila tek nedavno, u suvremenom, dobro hranjenom i sigurnom svijetu, i zašto ne postoje drevni narodni lijekovi za depresiju.

Činjenica da je čovječanstvo u kontinuiranom procesu razvoja neosporna je činjenica. Svaka sljedeća generacija je pametnija, naprednija, talentiranija od prethodne. Međutim, samo sustavno-vektorska psihologija otkriva činjenicu da se taj razvoj događa zbog povećanja želja i istovremeno potencijala za ostvarenje tih želja.

To jest, ako su želje zvučnih generacija prethodnih generacija bile ispunjene na račun religije, glazbe, književnosti, poezije, onda su danas te želje preobimne, duboke i ne pronalaze odgovarajući sadržaj. Sve više zvukovik pati od simptoma depresije: nesanice, glavobolje, osjećaja unutarnje praznine, samoubilačkih misli. Nema narodnih lijekova za depresiju neće pomoći, ako zvuk želje nisu realizirani i ispunjeni.

Treće, moja depresija sama je nestala tijekom kolektivne psihoanalize na treningu o sistemsko-vektorskoj psihologiji Yurija Burlana.

Uz svako predavanje, za svaki članak, postalo mi je lakše i lakše, jer su mi urođene želje ispunjavale put znanja. Svi depresivni zvukovi koji su prošli trening sa mnom dobili su isti rezultat, pa sistemski psihoanalizu nazivam jedino djelotvornim narodnim lijekom za depresiju.

Narodni lijekovi za liječenje depresije: rezultati

Sada dobro razumijem uzročno-posljedične veze s pojavom depresije, mogu pouzdano reći o narodnim lijekovima za depresiju i službenu medicinu: ni jedno ni drugo ne uklanjaju uzrok depresije, čak je ni ne definiraju. Ne shvaćajući taj razlog - njihove urođene želje u zvučnom vektoru - moguće je ostati ostatak depresivne osobe do kraja života, koji je “rođen, pretrpio i umro”, koji nikada nije znao okus života, njegovu svestranost.

Ali život može biti prava avantura, sa svakodnevnim radosnim i sretnim trenucima, s problemima koji su zanimljivi za rješavanje, sa snovima i planovima. Može li liječenje depresije narodnim lijekovima ili čak antidepresivima dati takav rezultat - izvanrednu radost iz svakog dana vašeg života?

Želje u zvučnom vektoru, koje ne shvaćamo i ne ispunjavamo, stvaraju najteže stanje, često nespojivo sa životom - depresijom, dok potiskuju želje u drugim vektorima. Zato, kada ste depresivni, ne želite ništa, niti djecu, ni brigu o voljenima, niti novac, ni udobnost, molim - svatko želi da vas ostavite na miru. Kada se popune potrebe zvučnog vektora, iznenada oživite za život, imate ogromno zanimanje za sve, oslobađaju se mnoge želje, koje prije niste ni slutili.

Ne želite cijelo vrijeme spavati, budite se rano ujutro i požurite uroniti u ovaj prekrasan život koji vam je jučer bio stalna agonija za vas.

Dakle, mislim da osoba koja traži informacije o nacionalnom liječenju depresije zapravo želi samo razumjeti kako se nositi s depresijom sama, kako se riješiti patnje, kako se osloboditi stresa, poboljšati njegov život, olakšati njegovo stanje, nije. Čak i ako to nije depresija, nego razdražljivost, histerija, apatija ili neka vrsta bolesti živaca.

Sada razumijem da svako loše stanje može pretvoriti život u pakao. Živjeti u strahovima i fobijama je nepodnošljivo, živjeti u kroničnom stresu je bolno, živjeti u teškim kaznenim djelima je beznadno. Ali depresija je najgori od svih postojećih uvjeta. Samo depresija izaziva opsesivne misli o samoubojstvu. Ali ne samo s depresijom, tretman narodnim lijekovima je apsurdan.

Bez obzira na to koliko je loše mentalno stanje osobe, tretirati ga biljkama i oblozima ili čak pilulama je kameno doba, jer je to pokušaj rješavanja posljedica bez uklanjanja uzroka.

Moj se život počeo mijenjati tijekom treninga o sistemsko-vektorskoj psihologiji Yurija Burlana. Za mene i mnoge ljude koji su prošli obuku u mojoj grupi, psihoanaliza sustava mi je pomogla razumjeti i ispraviti svoj životni scenarij. I pomoći će vam da se riješite bilo kojeg negativnog psihološkog stanja, bez obzira na to koliko je teško.

Počeo sam s besplatnim uvodnim predavanjima. I preporučujem vam - registrirajte se ovdje.

Hypericum za recenzije depresije

Ljekovito bilje Hypericum - pregled

Moj omiljeni prirodni antidepresiv

Sve je to nekada mislilo da je gospina trava od sedam bolesti. Ona liječi razne bolesti, ali malo tko zna da ova biljka pomaže na nevjerojatan način da se nosi s mentalnim poremećajima, popularno nazvanim depresija.

Sadržaj:

Ispričat ću vam svoju priču.

Rođen sam u Sibiru i živio u Sibiru, ali kad sam imao posao, morao sam se nekoliko godina preseliti u Sankt Peterburg. Možete zamisliti kakva je gruba sibirska djevojka odjednom našla u gradu u kojem nema sunca. Kažete da pretjerujem, ali nije. U St. Petersburgu, naravno, sunce je. Ljeti. A zimi tamo često tijekom cijelog mjeseca sunce može ugoditi samo jednom danu. Sunce sam češće viđala. Navikao sam se na -30 zimi, i 30 na ljeto. Također sam se navikao vidjeti prijatelje i rođake barem jednom tjedno.

Ako mislite da se ovdje žalim, požurujem vas odvratiti. Uopće ne pokušavam crtati sliku što je točnije moguće. Ostao sam sam u gradu bez sunca. A sljedeće zime bez snijega i sunca, shvatio sam - sve je nestalo. I ovdje mi je pomoć sv. Ivana donijela.

Iako nisam odrastao u selu, znao sam učinak mnogih biljaka. O takvim svojstvima, Hypericum je to otkrio slučajno. Odlučio sam provjeriti je li hiperikum dobar antidepresiv.

Kupio sam čopor, skuhao poput čaja: upravo sam nalio vrećicu uz čašu kipuće vode i popio. I znaš, postalo mi je mnogo zabavnije da živim! S napadima melankolije i apatije uspio sam. Nakon toga sam još uvijek imao nekoliko slučajeva u životu, kada je to postalo nepodnošljivo, i upotrijebio sam Hypericum.

Po mom savjetu, neki moji prijatelji su se također nosili sa svojim simptomima depresije (svaki je imao svoju priču, a ja o tome ovdje nemam pravo reći, ali prema njima i oni su im pomogli).

Zaista nevjerojatan alat. Također mi je drago što nema nuspojava, djeluje vrlo nježno. Osim toga, također će izliječiti zdravlje. Ili, ako želite, možete reći suprotno: izliječiti, pa čak i ispraviti živčani sustav :)

Što još reći? Budite oprezni s bilo kojom travom. Ipak, svojstva biljaka nisu u potpunosti shvaćena. Većina biljaka je kontraindicirana u trudnoći, gospina trava nije iznimka, stoga ne pokušavajte liječiti bijesne hormone. Da, i neće pomoći. Gospina trava ne liječi histeriju i neurozu, tretira upravo apatiju, depresiju. Uvijek pažljivo pročitajte upute za uporabu na ambalaži. Mljevenje, mjesto skupljanja, način sušenja trave je vrlo važno. Predoziranje biljem može uzrokovati ozbiljna oštećenja zdravlja.

Chertovka22 preporučuje biljnu medicinu gospine trave

Danas prvog dana sam pio samo 2 puta i odmah sam osjetio učinak! Pravo tako dobro u sljepoočnicama, čelo se znojilo koliko i ugodno osvježavajuće. Unutra lijepo, apatija se povukla! I dalje ću piti, kupit ću više. Samo sam negdje pročitao da, kada uzimam više od 2 mjeseca, moguće je privremeno zatupiti potenciju kod muškaraca (oporavlja se nakon 2 tjedna).

Popio sam tjedan dana i prestao - previše sam se znojio noću. Lišće stisnu plahtu, spava u barici. Vezao ga je za lovca. Otišao sam kod psihologa, propisao fluoksetin 20 mg. Popio je pola godine, kako je dao otkaz. Pomoglo je! Nema posljedica. Apatija se povukla. Da, i proljeće.

Hvala, čitao sam o tvojoj drogi! Upravo sam došao iz ljekarne, usput)) Kupio sam kantarion, popio šalicu, čekam učinak) što će se dogoditi noću - vidjet ću) hvala na upozorenju))

Hitna pomoć s slezenom i depresijom. Moji rezultati i zapažanja

Ako smatrate da je depresija hir, riskirate da dobijete neprijatan kompliment neznalicama))) Naravno, postoje i oni koji jednostavno “skidaju” depresiju, ali to ne umanjuje ozbiljnost problema. Dugo vremena poznajem depresiju i sumnjam da je teško izbaciti jednom zauvijek.

Hiperikum za kosu, od gubitka kose! Hypericum umjesto balzama! FOTO

Moja baka je uvijek govorila: "Gospina trava svim bolestima bitke!" I pila je biljne čajeve iz bilja, uvijek im je dodavala hiperkulturu, koju je sama sakupila! i uvijek smo im ispirali kosu dok smo bili mali, kosa je bila u redu! Što je lijepo - danas se Hypericum uvijek može naći u svakoj ljekarni.

Preporučuje se kod problema s gastrointestinalnim traktom, slabog raspoloženja i niskog krvnog tlaka.

Nekada sam mislio da se grah zrno uzima uglavnom za prehladu, ali onda sam čuo informaciju da dobro organizira rad gastrointestinalnog trakta. Mislim da su takvi problemi sada ankete, ali nije ih uvijek moguće izbjeći ili ih pažljivo riješiti.

U antičko doba vjerovalo se da je gospina trava odrasla na krvi ptice koja je donijela nebesku vatru (munje) na zemlju. Smatrao se dobrim lijekom za progon zlih duhova, a čarobna svojstva pripisana su ljubičastom soku! ❤

Dobar dan svima! Poznavao sam lovca već dugo vremena, sjećam se kako je u djetinjstvu moja baka pripremala infuziju iz korijena čička i gospine trave, a ovom sam infuzijom oprala kosu. A tih dana, nakon takvih infuzija, kosa mi je bila svilenkasta, glatka, a nisam ni znao o podijeljenim krajevima.

Tema: Hypericum pomaže protiv depresije

U kolovozu 1996. objavljeno je istraživanje u The British Medical Journal koje je saželo sva prethodna istraživanja o lovcima. Autori su zaključili da je gospina trava vrlo učinkovita u liječenju blagih i umjerenih depresija. Konačni rezultat ispitan je u 1757 bolesnika s blagim i umjerenim depresijama. Prema rezultatima, kantarion je prepoznat kao savršeno učinkovit lijek.

Ova studija također je utvrdila da je učinak ekstrakta Hypericum bio usporediv s učinkom antidepresiva imipramina i amitriptilina, ali u isto vrijeme imao je mnogo manje nuspojava. Utvrđeno je da se depresija smanjila za 63% kod onih koji su koristili kantarion i 58% u onih koji su koristili uobičajene antidepresive. Istina, medicinska zajednica je ovu vijest vrlo pažljivo uzela, preporučeno je provesti dodatne dugoročne studije hiperkulture.

Za one koji imaju AIDS, razmislite o sljedećem: gospina trava povećava eliminaciju lijekova kroz jetru i možda ćete se morati posavjetovati sa svojim liječnikom i pregledati dozu uobičajenih lijekova.

U jednoj studiji promatrano je 3.000 pacijenata (usput rečeno, većina istraživanja o kemijskim lijekovima ne obuhvaća tako velik broj ljudi). Više od 600 liječnika sudjelovalo je u ovoj studiji i zaključili su da je 80% bolesnika s blagom i umjerenom depresijom pokazalo poboljšanje. Nuspojave su bile rijetke i beznačajne. Stoga je istraživanje pokazalo da je gospina trava sigurna i učinkovita.

Ako ste upoznati s drugim lijekovima za depresiju, nuspojave i kontraindikacije za njih obično traju 4-5 stranica, a to se odnosi na sve antidepresive.

Ispitivanje je provedeno u mnogim centrima, a pacijenti su podijeljeni u dvije skupine: jedna skupina primala je otprilike dvostruko više doze Hypericuma, a druga visoku dozu antidepresiva Elavil. Takvo istraživanje provedeno je samo jednom, a rezultat nije bio široko objavljen. No, rezultat je vrlo zanimljiv: oba lijeka dala su isti učinak, osim što u skupini u kojoj je uzeta gospina trava, nije bilo nuspojava.

U iznimno visokim dozama zabilježen je znatno veći postotak nuspojava, ali u usporedbi s skupinom koja je uzimala antidepresiv (u kojoj je 41% bolesnika imalo suha usta, probavne smetnje, pojačano znojenje, zatvor), samo 23% pacijenata koji su uzimali gospinu trava s nuspojavama, i manje izraženim.

Oznake ove teme

Vaša prava

  • Možete stvoriti nove teme.
  • Možete objavljivati ​​teme
  • Ne možete priložiti privitke
  • Ne možete uređivati ​​svoje postove.
  • BB kodovi
  • Smajlići Uključeno
  • [IMG] kod je Uključeno.
  • [VIDEO] kod je uključen.
  • HTML kod isključen

© 2000 - Nedug.Ru. Informacije na ovim stranicama ne zamjenjuju profesionalnu medicinsku njegu, savjetovanje i dijagnostiku. Ako se pojave simptomi bolesti ili se ne osjećate dobro, obratite se liječniku za dodatne preporuke i liječenje. Svi komentari, prijedlozi i prijedlozi poslati na [email protected]

Copyright © 2010 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava pridržana.

Hiperikum za depresiju

Možda je netko uzeo Hypericum za depresiju, ne želim pilule. Nešto jeseni je teže nego proteklih godina, potpuno pokriva, ruke padaju, ne želim ništa učiniti, ali moram biti u dobroj formi. Dijete treba pažnju svake minute, a nitko neće raditi moj posao umjesto mene. Ukratko, dijelimo iskustvo suočavanja s depresijom, po mogućnosti s minimalnim novčanim ulaganjima.

Stranice projekta Mail.Ru za djecu ne dopuštaju komentare koji krše zakone Ruske Federacije, kao i propagandne i anti-znanstvene izjave, oglašavanje, uvrede autorima publikacija, drugim panelistima i moderatorima. Također se brišu sve poruke s hiperlinkovima.

Korisnički računi koji sustavno krše pravila bit će blokirani, a sve preostale poruke bit će izbrisane.

Urednike projekta možete kontaktirati putem obrasca za povratne informacije.

Ljekovito bilje Hypericum - pregled

Hitna pomoć s slezenom i depresijom. Moji rezultati i zapažanja

Ako smatrate da je depresija hir, riskirate da dobijete neprijatan kompliment neznalicama))) Naravno, postoje i oni koji jednostavno “skidaju” depresiju, ali to ne umanjuje ozbiljnost problema. Dugo vremena poznajem depresiju i sumnjam da je teško izbaciti jednom zauvijek.

Oni koji su se susreli s tom dosadnom damom, mislim, trebali bi biti zainteresirani za moj pregled.

Dakle, zbog te sklonosti depresivnim stanjima, s vremena na vrijeme, točnije od svibnja do rujna, pijem kroz nešto za prosvjetljenje mozga:

  • Pa, na primjer, kemotički kao što je Elycea ili njegov analog Escite. Sva imena su ženstvena.
  • Ili biljni, poput ovoga ili ovoga
  • I, naravno, takve vitamine
  • Sve ovo ne postavljam, ali naravno moj omiljeni golub. Kako se sve to događa, rekao sam ovdje

Dok sam još čitala knjige dr. Kurpatova, sjetila sam se da gospina trava pobjeđuje ne samo životinje, već i depresiju. S obzirom na slab učinak biljnih tretmana u prošlosti, nisam ovo shvatio ozbiljno.

Ipak. kao što pametni internet kaže:

Brojne studije potvrdile su visoku i trajniju učinkovitost preparata Hypericum za liječenje depresivnih poremećaja u usporedbi s učincima tradicionalnih antidepresiva sintetskog podrijetla.

Međutim, takvo razdoblje je došlo u mom životu da je liječnik bio daleko, bilo je oh koliko skupo kupiti dijetetske dodatke, ali sam morao nastaviti živjeti nekako. I bilo je, nije, otišao sam po lovca.

Što mogu reći. Kantarion, ova stvar! Ne, pa - STVAR! ))))

Jedan "ali"! Pokazalo se da ljekarna gospine trave ima jadan izgled i relativno slab učinak. Shvatio sam to kad je moja brižna majka svojim rukama sakupila kantarion. Držim ga u platnenoj torbi. Ovdje je slikovna zbirka.

Nakon parenja, dobivamo upravo takvu cvjetnu kompoziciju.

I tako bogata infuzija

Obično se preporuča da se gospina trava uzima u malim porcijama. Ja, kako bih poboljšala svojstva okusa (ona je gorka i viskozna), razrijedim malu količinu infuzije prokuhanom vodom i popijem je kao čaj.

  • Ako ste imali vremena primijetiti kako se oblaci skupljaju u vašem umu (depresivni će me razumjeti), tada će vas trenutni prijem infuzije moći vratiti u život istog dana.
  • Ako se previdi, onda se pripremite čekati rezultate možda tjedan dana

U mom slučaju, hiperikum također pomaže želucu.. U depresivnim organima, probavni trakt je uvijek pod napadom. Takav je univerzalni korov.

Ne bi bilo tužno, ali gospina trava ima kontraindikacije:

Trudnoća i dojenje

Uzima mnogo sintetičkih antidepresiva

Uporaba oralnih kontracepcijskih sredstava

Ozbiljna duševna bolest

Djeca do 12 godina.

Pa, više od mjesec dana da se to nepoželjno toksina nisu akumulirane.

Prema tome, vjerujem da bi gospina trava trebala biti u kompletu za prvu pomoć svakoga tko je sklon depresiji, tako da bi pomoć bila stvarno hitna i učinkovita. Također, izlaz, ako ponekad pije gospinu kantu kao čaj. To će poslužiti kao prevencija.

PannaKota preporučuje trava gospine trave

Najčešća biljka s mnogim blagotvornim svojstvima pomoći će kod masne kože, upale, depresije, kao i kod zaštite od vještica, duhova i od napada divljih životinja.

Pa, s posljednjim riječima u mojem naslovu, možda sam malo preuveličao. ipak. Ne znam, nisam provjerio da li je ovo srednjovjekovno praznovjerje. Sada, usred ljeta, naša majka priroda želi uzeti najkorisnije darove, bilo da se radi o bobicama, voću ili običnom polju (vrtu)...

Moj omiljeni prirodni antidepresiv

Sve je to nekada mislilo da je gospina trava od sedam bolesti. Ona liječi razne bolesti, ali malo tko zna da ova biljka pomaže na nevjerojatan način da se nosi s mentalnim poremećajima, popularno nazvanim depresija. Ispričat ću vam svoju priču.

Kantarion kao antidepresiv, kao i za kožne i gastrointestinalne probleme. Negdje radi, ali negdje apsolutno NE. kažem

Bok Danas vam želim ispričati o svom iskustvu s Hypericumom. Nekad sam često sušila bukete ove biljke, a zimi sam pila čaj. U ljeto pivo svježe tutsan. Tada sam saznao da trebate piti gospinu trbuh samo prema indikacijama (dobro, kao i sve općenito), tako da postoji niz kontraindikacija.

Neuroleptički forum - psihijatar savjetovanje online, recenzije lijekova

bogorodična trava

Olga58 26. velj 2015.

Kišobran, i ovih 10 godina? Kako su otišli?

Zont 26 Feb 2015

Kišobran, i ovih 10 godina? Kako su otišli?

Da, lousy, da budem iskren))

Pa, kao redoviti, nakon toga sam išao kod liječnika, nadao sam se da će kemija biti učinkovitija od "bilja".

Naravno, odbio je bilje. Uzalud, vjerojatno.

Pokušao sam (po dogovoru) uzeti sve ili gotovo sve.

Možda je to bio samo fluoksetin. A to je oko mjesec dana normalno. Uz iznimku lijenosti i nedostatka inicijative. I daljnje pogoršanje. Nije bilo takve zvijeri. Na zverskoj je udobnosti bilo

Činilo se i zoloft, eglonil, podražaj, paxil, velabax. TCA su također. Šteta s njima))) Osjećala sam se još više bolesna.

Vjerojatno je time ponovno počeo gledati travu.

Olga58 26. velj 2015.

Hvala na iskrenom odgovoru. I što je dijagnoza, ili simptomi?

Sada na ADah, sanduke? Ili ništa?

Razumijem - imaš 2 mg hipericina dnevno?

Maximilian 26.02.2015

Da, udobnost, čini se da je)

Olga58 26. velj 2015.

Pijem deprim forte 6 tjedana. Neću reći da postoji apsolutna udobnost - sve se može dogoditi, ali općenito, dok mislim da bih trebala piti.

Samo ne znam - pokušati povećati do 2 mg hipericina (2 kape. Forte) ili nema smisla?

Olga58 27. velj. 2015

Nova studija dr. E. U. Forbacha iz klinike za psihijatriju i psihoterapiju u Darmstadtu (Njemačka) također sugerira da veće doze Hypericuma (1.800 mg dnevno, to jest, dvostruko više od norme) mogu osloboditi pacijenta od teškog oblici depresije ako nisu popraćeni psihotičnim simptomima ili halucinacijama. Povećane doze nisu pokazale nuspojave u ovoj studiji.

U početku su znanstvenici vjerovali da gospina trava djeluje kao tzv. Antidepresivi - inhibitori MAO (monoamin oksidaza), kao što je Nardil, koji blokiraju enzim koji se zove monoamin oksidaza i sprječavaju njegovo uništavanje dvaju važnih spojeva koji stvaraju dobro raspoloženje: serotonin i norepinefrin. Međutim, noviji podaci ukazuju na to da gospina trava djeluje kao inhibitor MAO samo u velikim dozama, 100 puta višim od normalnog. Postoji pretpostavka da gospina trava uklanja depresiju kao "inhibitor ponovne pohrane serotonina", što je slično kao Prozac.

Međutim, još nije jasno koje kemijske tvari u sastavu ove biljke uzrokuju antidepresivni učinak, kaže dr. Kott. Hipericin, crveni pigment biljke čija su psihotropna svojstva već dugo poznata, smatra se najizglednijim kandidatom. No, nedavna istraživanja su otkrila da hipericin djeluje kao antidepresiv manje učinkovit od ekstrakta cijele biljke. To sugerira da je složena mješavina različitih tvari u sastavu biljke, uključujući ksantone i flavonoide, također vrlo važna za terapijski učinak hiperikuma.

Jedna studija pokazala je da se gotovo polovica koristi od uzimanja hiperikuma osjeća između četiri i osam tjedana uzimanja. Ispitivanja na životinjama također pokazuju da se hipericin akumulira u mozgu i njegov antidepresivni učinak se povećava. Neki stručnjaci tvrde da je za taj alat potrebno najmanje šest tjedana da donese koristi.

Kantarion ne pomaže svima i nije uvijek dobar kao tradicionalni antidepresivi. Međutim, opći znanstveni dokazi upućuju na to da se oko 80 posto pacijenata poboljšalo. Testovi su pokazali da je stanje poboljšano za uzimanje Hypericuma u 70-90 posto ispitanika u usporedbi s 42-55 posto pacijenata - od uzimanja placeba. Druga studija na 3250 pacijenata pokazala je da samo 15 posto njih nije odgovorilo.

kr4ftw0rk 27. velj 2015.

Tu je dobar pregled publikacija o paklu i drugim farmama svojstava Hypericum, naravno na engleskom jeziku. Vrlo voluminozan.

Jedna od zanimljivih primjedbi - u nekoliko radova koncentracija hiperforina nije ništa manje važna od hipericina. I još važnije, iako glavne zvijeri-dijetetski dodaci dolaze s udarcem na sadržaj hipericina, a samo nekoliko marki ispisuje koncentraciju hiperforina.

Pokušaji da se prvo dobije efekt od deprim-forte, zatim iz ekstrakta ikherba nisu uspjeli u svoje vrijeme. Sada pokušavam još jednom, sada u dvostrukom doziranju. Stanje: vječna depresija, apatija i astenija.

Zont 27.02.2015

Hvala na iskrenom odgovoru. I što je dijagnoza, ili simptomi?

Sada na ADah, sanduke? Ili ništa?

Razumijem - imaš 2 mg hipericina dnevno?

Dijagnoza? Najzanimljivije. Upitali su ga liječnici. On je izravno pitao postoji li "velika" psihijatrija, rekli su "ne". Pogledao sam u kartu, nešto poput "asteno-depresivne s-ma". Smanjeno)

Sudeći po činjenici da su savjetovali da počivaju na nootropima i metabolicima, vjerojatno je istina iscrpljenost.

Posljednji tečaj bio je monoterapija fluoksetinom. Tamo sam dodao afobazol.. pa, i nootropije. Uglavnom picamilon, izmjenjuju se s velikim dozama piracetama.

Također sam poštivao Phenibuta, ali 2 tjedna, ne više, jer me je "izdisao" tijekom duljih tečajeva. Jedna kiselina u ustima i sve ostalo.

Noću, ponekad četvrtina ili 1/2 klorproksiina (ne sjećam se iz koje doze). Ne najbolja tableta za spavanje, ali barem je san bio. Umjesto toga, zaspati. Onda je svejedno "slomljeno". Pa, taj kruh.

Ali razgovarajte o kantarionu, da.

Ne sjećam se kakva je bila doza hiperecina. Čini se da je u tim godinama izračunao količinu suhe tvari ili nešto. I činilo mi se da ga je više bilo u Helariju.

Sjećam se da ga nisam miješala ni s čim. Dosta, nekako.

Možda ćemo se preseliti u "travu"? Tada je tema široka.

Zont 27.02.2015

Općenito, impresivan rezultat nečega!

Olga58 27. velj. 2015

Tu je dobar pregled publikacija o paklu i drugim farmama svojstava Hypericum, naravno na engleskom jeziku. Vrlo voluminozan.

Pokušaji da se prvo dobije efekt od deprim-forte, zatim iz ekstrakta ikherba nisu uspjeli u svoje vrijeme. Sada pokušavam još jednom, sada u dvostrukom doziranju. Stanje: vječna depresija, apatija i astenija.

Jučer sam kupio deprime forte i opazio u prozoru da je to kantarion

Znam tvrtku, jer nalazi se u našem gradu

U uputama nije navedeno koliko je sadržano u mg,

samo je napisano da je način obrade štedljiviji nego kad prave tinkturu ili se koncentriraju (ne sjećam se doslovno)

Shvatio sam da postoji samo trava u tabletama i također se spominje hiperforin.

Kemijski sastav: Sirovine sadrže flavonoide (vodeća skupina ALS) (oko 1,8-2,0%), među kojima dominiraju flavonoli hyperoside (3-O-galaktozid kvercetin) (oko 1%) i rutin. Među flavonoidima su poznati i drugi kvercetinski glikozidi (kvercitrin, izokercitrin), kao i apigenin (3,8- i 31,8-basapigenin i amentoflavon, leucoantocianini, mircetin). (hipericin, psevlogipericin), koji također doprinose antidepresivnom učinku i uzrokuju antivirusno, baktericidno i fotosenzibilizirajuće svojstvo.Tanini, kondenzirana priroda, također treba uputiti u BAS Odes (sadržaj doseže 10%), uzrokujući vezna svojstva lijekova Neki istraživači također nazivaju floroglucine (hiperforin) kao aktivne tvari, a postoji i pretpostavka da ta tvar uzrokuje antidepresivna svojstva preparata Hypericum. Trava hiperikuma sadrži i fenilpropanoide (kofeinske, klorogene kiseline), šikimičnu kiselinu, kumarine, eterično ulje (oko 0,1-0,3%), karoten Ide, vitamin C, smolasta tvar. Zbog raznolikosti kemijske prirode ALS-a i složenosti kemijskog sastava biljke gospine trave općenito, nije uvijek moguće nedvosmisleno tumačiti doprinos određenih tvari biološkoj aktivnosti. Razmatranje biljke gospine trave u skupini biljaka koja sadrži flavonoide je također nesporno, budući da se jednako može pripisati biljkama koje sadrže derivate antracena, međutim, prednost se daje flavonoidima na temelju utvrđenih pristupa standardizaciji sirovina.

Hiperikum za depresiju

Često sam čuo da je gospina trava velika pomoć kao narodni lijek za suočavanje s depresijom. Jedino što ne razumijem je kako ga uzeti ili moram kupiti eterično ulje od Hypericuma? Tko je tako tretirao depresiju uz pomoć Hypericuma - reci mi recept!

Možete napraviti odvarak ili čaj, a ne preporučuje se uzimati s povišenim tlakom. Ali sama depresija ne može se izliječiti samo jednim lovcem, već kao pomoć. Još nam je potrebna pomoć psihoterapeuta, au teškim slučajevima i droga.

Čaj iz Hypericum sam neće dati željeni učinak za depresiju, kao izvarak od mješavine kamilice s nevena i infuzije Hypericum na alkohol. I infuzija Hypericum se dodaje u maloj količini: 1-1,5 žlice odvarnog stakla. Ovaj lijek se također koristi za nesanicu.

Postoje listovi koji se koriste za liječenje. Sve, kao u običnim travama. Sušena, napravljena tinktura, a zatim, ako je potrebno, uzeti. Možete samljeti i u obliku praha i 3 grama 3 puta dnevno.

Hypericum uklanja napade anksioznosti i normalizira san, a ne liječi depresiju. U liječenju depresije ona je samo pomoćna komponenta, jer ne dopušta da serotonin, hormon sreće, nestane iz stanica. Pijte čaj - 2 žličice po šalici kipuće vode. 10 minuta do inzistiranja.

Naravno, gospina trava može izliječiti blagu i umjerenu depresiju. Gotovo da nema nuspojava, ali, preferiram, liječiti depresiju jutarnjim trčanjem i čokoladom, koja sadrži mnogo serotonina.

Gospina trava je djelotvorna ljekovita biljka, ali neće pomoći u potpunoj uklanjanju depresije. Možete napraviti infuziju hiperkuma i uzimati 2-3 puta dnevno, ali se depresija mora liječiti cjelovito i bez pomoći kvalificiranog liječnika.

Postoje lijekovi koji se temelje na ekstraktu Hypericum. Mislim da je ovo najučinkovitija opcija za Hypericum kao antidepresiv.

Depresija je ozbiljno psihičko stanje. Nekako je nećete moći izliječiti, potrebna vam je pomoć specijalista. Ali ako se radi samo o međusezonskoj temperi, koja je često posljedica beriberija, onda će ova biljka malo pomoći u održavanju tijela.

Gospina trava pomoći će u kompleksu... Kada se depresiji preporučuje posjetiti nova mjesta, često hodati, jesti čokoladu, uspostavljati nove odnose, idite kod psihologa.

Nazovimo stvari njihovim vlastitim imenima. Ako je osoba depresivna, tada neće moći napraviti čaj od hiperikuma, diše kroz vrijeme. Depresija je ozbiljna bolest. Ako jest, onda samo ozbiljan tretman. Ali ako imate loše raspoloženje, čaj iz Hypericuma, a po mogućnosti i kolačići, podići će vaše raspoloženje.

Hypericum je vrlo korisna biljka i ako ne želite doživjeti depresivno stanje, često pijte čaj s ovom biljkom. Pijem čaj s gospinom trave dva puta dnevno, ujutro i navečer. Ujutro će vas dobro potaknuti, a navečer će vam osigurati dobar san. Dvije čajne žličice suhe mješavine Hypericum prelijte čašom kipuće vode i insistirajte 10 minuta. Osobito je dobro popiti ovaj čaj u jesen i proljeće.

Uzmite izvarak Hypericum, možda će imati smirujući učinak, ali ako ne osjećate poboljšanje stanja, posavjetujte se s liječnikom.

Vidio je decoction od Hypericum. Pola sata u vodenoj kupelji grijala juha, koja se sastoji od 2 žlice Hypericum i čašu kipuće vode. Uzeli su 3 puta dnevno treću šalicu. Trajanje liječenja je 3 tjedna, onda morate uzeti pauzu i, ako je potrebno, ponoviti tečaj.

Znam da oni prave izmet od hipericuma, netko preferira infuziju. Ali s jednim lovcem jedva možete prevladati depresiju, bolje je kontaktirati stručnjaka.

U raznim oblicima prihvaćaju. Najlakši način za kupnju tableta, jer na temelju Hypericum napraviti tablete za poboljšanje raspoloženja. Djelotvornost je kontroverzna. Također možete sušiti i napraviti infuziju: sipajte kipuću vodu, a zatim inzistirajte do sat vremena, procijedite i popijte pola šalice. Broj i učestalost primjene ovisi o mnogim čimbenicima, uključujući kvalitetu sirovina, težinu tijeka bolesti i tako dalje. Na ovu temu nalaze se detaljni članci. Prosječna mogućnost - pola šalice 3 puta dnevno.

Treba imati na umu da je za barem neko postizanje rezultata ono što treba poduzeti mjesec dana ili više. Da, kažu više, bolje je ne sunčati se kad jedete.

Kako mi je propisan umirujući čaj. U sastavu su bile Melissa, gospina trava, kantarionica i psa. Čaj je bio u vrećama, bilo je potrebno jednostavno ga skuhati. Učinak je bio nevjerojatan. Spavala je od ovog čaja. Ali ovaj čaj je bio propisan kao dodatni agens za glavni tretman.

U našoj se ladanjskoj kući sakupio sam kantarion, osušio ga i zatim skuhao kao čaj. Pila dva puta dnevno, dobro umirena.

Trava hiperikum od stotinu bolesti, barem kao što nam internet i literatura osiguravaju. Od depresije? Sumnjam... Ali od bolesti probavnog trakta može biti čak i - barem mi pomaže. Samo puno i često gospina trava ne može piti jer je otrovna.

Hiperikum savršeno skuha čaj, koji poboljšava san i normalizira živčani sustav. A da bismo eliminirali depresiju, također trebamo pozitivne emocije, vrijedi posjetiti izložbe, otići na izlet ili roštilj s prijateljima, au slučaju duboke i dugotrajne depresije nije grijeh savjetovati se sa stručnjakom.

Ako imate blues, gospina trava može se koristiti kao čaj ili kuhati izvarak. Dobro pomaže kod kroničnog umora, može se koristiti za nesanicu. Ali bilje nije potpuno bezopasno, kontraindikacije se moraju uzeti u obzir. Ne možete se liječiti trudnicom sv. Ivana, može uzrokovati pigmentaciju. Ako kupujete u ljekarni, najprije pročitajte upute.

Kupio sam lijekove na bazi Hypericum i vidio mjesec. Pomoglo mi je. Ne sjećam se točnog imena, ali čini se da se Negrustin zove. Vidjela sam ga u redovnoj ljekarni i kupila nekoliko paketa. Jer cijena nije skupa.

Naravno, ne može se nositi s depresijom u borbi protiv depresije, morate uzeti sve u kompleksu. Želim se aktivno baviti sportom, hodati, hodati i piti hiperkumor za noć.

Gospina trava, kao što je već dugo zabilježeno, stvarno pomaže kod depresije i anksioznosti, može se uzeti u obliku jednostavnog čaja, ali se ne preporuča dugo piti, treba uzeti pauze, jer može povećati pritisak kada se uzima redovito. To jest, piti životinjski čaj otprilike tjedan dana, a onda uzeti pauzu na nekoliko dana, tijekom koje možete popiti i druga umirujuća bilja, kao što je matičnjak ili matičnjak.

Hiperikum iz depresije kao mrtva obloga. Naravno postoje umirujuće tinkture, biljne kolekcije - ali depresija je mentalni poremećaj i ovdje će pomoći samo kompetentni stručnjak u ovom području.

Ljekarne prodaju lijek na bazi Hypericum, nazvanog "Negrustin", ali ne mogu izliječiti depresiju. Samo specijalisti i složeni tretman mogu riješiti problem.

Jedan lovac ne može izliječiti depresiju. Prvo morate shvatiti zašto depresija, a tek onda početi boriti s njom. I gospina trava pomoći će samo podizanju tona u tijelu i ne više.

Vidio je kantarion u tinkturi i skuhao izvarak biljke St. John's wort. Nije primijećeno nikakvo poboljšanje u liječenju depresije. U teškim slučajevima, to ne pomaže.

Hiperikum je vrlo slab, kao lijek za depresiju, vjerojatnije je da će privremeno umiriti. Potrebno je uzeti jače lijekove, antidepresive, trankvilizatore. U gospina trava možete piti kao čaj.

Vjerujem da gospina trava može izliječiti samo blagi oblik depresije, a ako je to teže, trebate ga koristiti s drugim biljem, a potreban vam je bolji sport ujutro, puno pomaže, osobito trčanje. Tako letim.

1-2 čajne žličice ljekovitog bilja i cvijeća skuhati u 200 grama kipuće vode, ostaviti 10 minuta i uzeti 2 puta dnevno. Na svakom prijemu morate skuhati svježe sirovine. Uzmite najmanje 3 tjedna. Ali to je učinkovito samo u blagim i umjerenim depresivnim stanjima.

Najlakša i najučinkovitija opcija je skuhati čaj iz sušene biljke Hypericum. Jedino, koliko ja znam, gospina trava negativno utječe na zdravlje muškaraca. Međutim, žena se s njom može nositi s depresivnim stanjem.

Imajte na umu da se sastav prirodnih sedativa sastoji od nekoliko biljnih sastojaka, stoga za učinkovito liječenje depresije, gospina trava neće biti dovoljna.

Piti infuzije i izvarke Hypericuma treba vrlo, vrlo pažljivo. Gospina trava ima negativan učinak na miokard, srčani mišić i bolesnike s tahikardijom, anginom i mnogim srčanim bolestima, pri čemu je konzumacija gospine trave snažno obeshrabrena.

Malo je vjerojatno da će se gospina trava suočiti s depresijom, ali kao pomoćni sedativ stane. Pivo kao čaj i konzumirano prije spavanja.

Ovo je potpuna glupost. Depresija je psihološki problem. I mislim da bi bilo pogrešno dati lijek za to. Oni koji pate od toga trebali bi sami sebi pomoći, preispitati mnoge stvari i analizirati korijen svojih problema.

Mislim da više samohipnoze tretira taj učinak nego sam gospina trava. Normalno umirujuće djelovanje trave. Možete kupiti u ljekarni, skuhati i popiti prije spavanja.

Kantarion je snažan sedativ, ali ga je nažalost teško nazvati antidepresivom. Depresija je previše komplicirana bolest za ovo liječenje.

Međutim, s manjim poremećajima u NA-u, ova biljka će postati nezamjenjiv pomagač. Napravite juhe, okupajte se s lovcima, stavite grančice uz jastuk kako biste poboljšali san. To ne samo da normalizira mir uma, već i stabilizira opće stanje.

Da, on ne pomaže. Samo će osoba moći bolje spavati, ali prožeta trava neće osloboditi ni misli puno šećera od neugodnih misli.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle ||).push ();

Za mnoge, yoga je dobar način za poboljšanje zdravlja i očuvanje zdravlja. To je sustav tjelesnih vježbi kojima se uklanja stres. Joga sustav gimnastika pomaže nositi se s...

(adsbygoogle = window.adsbygoogle ||).push ();

Imunološki sustav djece može se i treba podići na isti način na koji odrasli sami podižu djecu. Ako učinite imunitet djetetu jakim, moći će preživjeti sezonsku epidemiju gripe. Liječnici vjeruju da...

(adsbygoogle = window.adsbygoogle ||).push ();

Stvar je samo u dozi, jer nas uče dvije mudrosti, narodne i medicinske.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle ||).push ();

(adsbygoogle = window.adsbygoogle ||).push ();

Transplantacija fekalija zvuči podrugljivo, gotovo poput koprofaga. Međutim, takva uzbudljiva metoda liječenja i prevencije bolesti postoji već više od pola stoljeća. Prvi slučaj službeno opravdanog liječenja fecesom zabilježen je već 1958.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle ||).push ();

Osobe s dijabetesom tipa 2 ponekad se na banketima u restoranima ili velikim obiteljskim obrocima osjećaju strancima. Međutim, bolest nije razlog da se izbjegne dobra hrana općenito. Zapravo ne postoji...

Ponovni ispis materijala moguć je ako postoji link na našu stranicu.

Pomaže li gospina trava u tabletama ili kapsulama za depresiju i tjeskobu?

Vrijeme ne pomaže, depresija će se pogoršati.

Od dostupnih lijekova, jedini biljni antidepresiv gospine trave, dio je Negristina. Hiperikum bi pomogao, ali oni piju antidepresive, koji su jači na 5-6 mjeseci. Izradite vlastite zaključke.

pelin, hmelj, gušterica, matičnjak, baldrijana - ne pripadaju antidepresivima.

Afobazol-tranquilizer, a ne antidepresiv.

U tabletama "Persen" sastav:

Valerijana officinalis 50 mg.

Pepermint 25 mg.

Melissa limun 25 mg.

U kapsulama "Persen forte" sastav:

Valerijana officinalis 125 mg.

Pepermint 25 mg.

Melissa limun 25 mg. - Nitko od ovih biljnih biljaka nije antidepresiv.

Novopassit-sedativni lijek, ne-antidepresiv, Strezam-trankvilizator, tenotenin-homeopatski, ne-antidepresiv.

Ne preporučujem da se liječite samostalno.

Provjera prisutnosti depresije može biti kako slijedi:

Glavni znakovi depresije

1. Smanjenje (depresivno, depresivno, turobno) raspoloženje.

2. Gubitak prethodnih interesa kao sposobnost doživljavanja užitka.

3. Gubitak energije s smanjenom aktivnošću, povećan umor.

Ostali simptomi depresije.

-Smanjena sposobnost koncentracije.

-Smanjeno samopoštovanje i samopouzdanje.

-Samooptuživanje i samoodricanje.

-Tamna i pesimistična vizija budućnosti.

Blaga depresija - 2 glavna znaka + 2 dodatna.

Umjerena depresija je 2 glavna simptoma + 4 dodatna.

Teška depresija - 3 glavna znaka + 6 (i više) dodatnih.

Kod kuće se ne liječi. Trebam stručnjaka.

U nedostatku financijskih mogućnosti, možete se besplatno obratiti psihoterapeutu na psihijatrijskoj klinici ili u poliklinici.

PS. Nemojte pisati pisma iz Rybinsk, ne trebam vas za savjet!

Cijela kutija je ispunjena spamom :) Više o tretmanu nalazi se na web stranici.

Kupite običan Persen ili Persen Forte i popijte tečaj. Obično pomaže. Pa, ako učinak nije, onda prije uzimanja ozbiljnih lijekova - idite liječniku. Ako imate depresiju, trebate ići kod psihijatra, nemojte se bojati tog liječnika.

Činjenica je da se naše tijelo vrlo brzo navikne na antidepresive, a svaki put će biti potrebna jača pilula. A to nije baš dobro.

Hiperikum protiv depresije

Trava hiperikuma sadrži supstance koje olakšavaju blagu depresiju. Kod menopauze i nervozne iscrpljenosti preporuča se izlučivanje iz Hypericuma kao dodatnog sredstva za poboljšanje zdravlja.

Za pripremu juhe, potrebno je 1 žlica zdrobljenog bilja Hypericum sipati jednu čašu kipuće vode i kuhati 15 minuta. pokriti s poklopcem, pustiti da se ohladi, procijediti, procijediti, razrijediti s prokuhanom vodom do volumena stakla. Uzmite jednu žlicu pola sata prije jela i nakon obroka nakon sat i pol tjedna. Čuvajte gotov decoction u hladnjaku ne duže od 2 dana.

Komentari na metodu "Hiperikum protiv depresije" 4

Korist Hypericuma u liječenju depresije bio je uvjeren iskustvom, također je vrlo učinkovit u liječenju neurotskih reakcija, pa čak i neuroza. Uz Hypericum, iz kamilice se može dodati i odljev, koji također vrlo dobro obnavlja živčani sustav.

Hiperikum savršeno pomaže kod bolesti srca. Ali što je najvažnije, čaj Hypericum je vrlo ukusan. Sada ću ga piti i sa zimskim bluesom. Hvala vam!

Gospina trava je veliki antidepresiv općenito, i uopće me ne čudi što tretira mnoge živčane bolesti.

Hypericum stvarno pomaže u poboljšanju raspoloženja, ali tijekom liječenja bilo kojim sredstvom u kojem se nalazi, nepoželjno je biti na suncu, može izazvati iritaciju i crvenilo na koži.

Povezani materijali

Naš sin je u karanteni kod kuće zbog grimizne groznice. Bolest se nastavlja.

Nećak u desnoj hipohondriji pojavio se malim bolovima, osim što je postao.

Radim u okruženju u kojem je stalno tijekom cijele godine hladno ljeti i zimi. Ovdje je od.

Čuo sam da možeš izbijeliti zube kod kuće? Za noć se oblače.

Na poslu je instaliran hladnjak, voda iz koje dolazi, naravno, je vrlo vruća.

Ujutro se pojavio osip na ruci, svrbež i svrbež. Od onoga što ona uopće ne može.

Utrnulost ruku može se pojaviti zbog problema u cervikalno-torakalnoj kralježnici (osteohondroza, pomicanje kralježnice). Poželjno je.

Plodovi jeruzalemske artičoke ili zemljane kruške vrlo učinkovito smanjuju šećer u krvi. Može se dodati salatama ili jednostavno pojesti sirovo.

Ljekovito bilje - ovo je vrlo snažan lijek! Stoga ih ni u kojem slučaju ne smijemo tretirati s prijezirom! Ne smije biti alkohola!

Na prve simptome gripe već počinjem liječiti. Sastoji se od pijenja više tekućine, kompota s malinama, ribizom i viburnumom.

Po mom mišljenju, recept može iskoristiti rezultat nakon što je, iako mnogo manji od željenog.

Recenzije za Hypericum

Pokupili smo prave recenzije Hypericuma, koje objavljuju naši korisnici. Najčešće, pregled su napisale majke mladih pacijenata, ali opisuju i osobnu povijest upotrebe lijeka na sebi.

psiho-vegetativni poremećaji (smanjenje raspoloženja, apatija, itd.);

depresivna stanja blage i umjerene težine, praćena tjeskobom (uključujući one povezane s menopauzalnim sindromom, vremenskim promjenama);

rasprava

. moja supruga mi je dala antitoxicosis čaj na zahtjev moje svekrve, ali ovdje sam se trzala da pročitam kontraindikacije na internetu. Općenito, sastav čaja uključuje takva bilja kao što su (origano, djetelina, gospina trava i konjski rep). A sada ukratko o tim biljem-kontraindikacije tijekom trudnoće: konjska trava. Apsolutna kontraindikacija prema preslici je trudnoća i dojenje (dojenje) kod žena. Duschitsa. origano je općenito zabranjen za žene tijekom trudnoće, jer može izazvati pobačaj. Gospina trava. Podsjetimo još jednom: gospina trava je kontraindicirana tijekom trudnoće, štoviše, čak i kada planirate dijete, to se ne bi trebalo uzimati, jer može imati negati.

. Ali ne. Čokolada mi puno pomaže. Kakao, čokolada i zrak. Dajte sebi priliku da se zabavite, radujete se. Iako okus. Usput, ako ste ljubitelj bilja, možete probati gospinu kantarion. Čini se da je jednostavan antidepresiv.

. mnogo pomaže, iako sam pronašao dva članka o raku od nje. Ovdje je cjelina i rastopiti se, a nakon 3 dana mjesečno ponestane, ne znam hoću li početi uzimati ili ne! Također čitam o zglobovima od adhezija i za trudnoću! Imam puno adhezija koje sam doživio 10 operacija!

Ako niste trudni, a ne na GW, pijte Negrustin. Bezopasan je i dobro pomaže (gospina trava). Nakon smrti brata vidjela sam ga i dobro mi pomogla.

. Važno je odabrati recept za inhalaciju, jer za suhi i mokri kašalj treba koristiti različite otopine za inhalaciju. Uz suhi kašalj, uzmite kamilicu, cvijet limete, bokvice, gospinu trsku, a kada je mokra, preferirajte eukaliptus, divlji ružmarin, okret i stolisnik Mineralnu inhalaciju dovoljno su djelotvorni i potpuno bezopasni. Najbolje je za ovu slabu alkalnu mineralnu vodu odabrati "Borjomi". Vrlo je važno unaprijed otvoriti bocu tako da iz nje izlaze svi plinovi. Ako iz nekog razloga takva mogućnost ne postoji, bolje je ne koristiti je, nego otopiti nekoliko žlica sode u jednoj litri kipuće vode, a postoji još jedan dobar način da se zaustavi kašalj i skine papa.

. učiniti. Djevojke slim-zdravo svima vama od mene. To je bio drugi dan prehrane u Dolini. Težina 65.700kg (-600) Izbornik: svježi sir-400g. + Kefir 1% -500ml. + Decoction od bilja (nevena, kamilica, gospina trava) -200ml + Želučani čaj (kamilica, anis, komorač) -300ml. Svi imaju dobar dan, i velika jutra ujutro!

Samo je gospina trava pomogla? I sve?

Jako volim timijan, ali to je nemoguće za trudnice i malu djecu, jer ima izražen tonički učinak. Dobro pomaže u poboljšanju raspoloženja gospine trave, a čaj od mente savršeno se opušta prije spavanja. Uz bol u želucu, topli čaj od kamilice je veliki pomagač.

. imamo isti problem s pockecima. Kupite sva ova bilja. kontraindikacije u trudnoći, dojenju kontraindikacije od metvice: rano djetinjstvo Zverobojeva akcija: adstrigentno A što se ne bojite dati takvu stvar? Izgleda kao dobra preporuka ove kolekcije, ali one su na licu jasnih kontraindikacija.

On sigurno ne boli. Koji su simptomi? s otvorenim šetnjama u ustima? kora hrasta na adenoidima je izvrsna, preslica od 3 stupnja adenoida do 1 uklanja. Hiperikum, kadulja, nevena također pomažu. I kamilica također pomaže. Ali to neće spasiti od virusa. Antimikrobno i protuupalno sredstvo

Uz jaku oteklinu, aktivni ugljen dobro pomaže, pogotovo ako je otrovan. I tako jedite krutone, umjesto kruha, riža se dobro učvršćuje. baš kao što St. John's žličice žlicu za 1 šalicu kipuće vode, a zatim inzistirati za sat vremena i piti toplo tijekom dana prije obroka za 20 minuta. Kamilica je također dobar alat za piće. Bujon bokovi piti umjesto čaja.. Pa, izabrati ono što želite.. i tako držati prehrane, ništa masnoće, napraviti raspored onoga što i kada jesti i vjerujem u dan, bit ćete kao krastavac! Provjerite

Ne znam koliko ću vam pomoći. Moj prijatelj je jednom rekao: "gospina trava pomaže brutalno";), ali djeca nemaju kantarion. Ako djeca već imaju tešku situaciju, skuham hrastovu koru, ali ne znam kako se osjećate u vezi bilja.

Iz tableta sam uzeo deprim. Ovo je kantarion. Uzeo sam stražu. Ali onda su mi pisali da ne možeš uzimati kantarion. Dakle, ne usuđujem se savjetovati. Ali to je dobro pomoglo. Nakon 2 tjedna, zen je uhvaćen. Antidepresivi su opasna stvar. Ako odete kod psihoterapeuta, vi ćete ih napisati. Imala sam depresiju oba puta. No, drugi su samo teški kvarovi. Najviše od svega pomogao je odmor i vrijeme. Prije liječnika nije.

. dan - 5 dana - hilak-forte (za crijeva) - 25 kapi 3 dnevno prije obroka - 10 dana - citovir-3 (protiv virusa) - 2 ml 3 puta - 4 dana - pola šalice 1/2 praška 2 puta -3 Dan-juha kopriva + kantarion, slab kao čaj (kupio sam vrećice, kuhao, dodavao šećer ponekad limun, djeca pila dobro) 3 puta 5 dana. Isprva sam mislio i rotavirus i, kao, ne liječi se antibioticima, ali kad ništa nije pomoglo.. Žao mi je što sam vam ovdje napisao toliko, nadam se.

. koji mogu sačuvati spermu). Dakle, jednom u vagini, spermatozoidi zadržavaju svoju aktivnost ne tri dana, već tjedan dana. Jasno je da se vjerojatnost začeća povećava. Hypericum perforatum. Pijte za upalu genitalnih organa (žlica trave prelijte čašom kipuće vode, kuhajte 15 minuta, procijedite. Pijte 1/4 šalice 3 puta dnevno). Kiprey je uski list, Ivan-čaj je višegodišnja zeljasta biljka u obitelji dojilja. Kippra se koristi u oligohypomenorrhea Kalina obična. Pijte kao protuupalno sredstvo koje povećava tonus mišića uterusa. Decoction cvijeća (žlica cvijeća zakuhati čašu kipuće vode, kuhati 10 minuta, piti u žlicu.

Dodijeljen mi je "Negrustin", on je na zvijeri, ako zatrudnim, onda se može uzeti i u trudnoći je bezopasan. Čini se da ništa ne pomaže toliko, s mojim planiranjem sam na živcima, tako da je gvineja imenovao, na kraju ću kupiti više!

. povećava. Samo lezi! možete trljati prsa zvjezdicom, ako kašljete, to mi pomaže i od hladnoće, vrećica soli na nosu dupin opere nos! ako Dolphin nije tamo, onda napravite gospinu kantarion, u mini klistiru 2-3 kapi ulja šipka i operite ga! i bolje umjesto drva malina.

Oh, tu je zbirka biljaka - divlja ruža, vlak, brusnica, gospina trava. vrsta pomoći. I što je najvažnije, ova zbirka nema kontraindikacija za trudnoću.

Kad je bila mala, došli su do njezinih djedova i bake i oni su se okupali. i moja sestra i ja smo lebdjeli tamo, pogotovo ako je počelo nešto hladno. Da, i med i trljao se o kamenje izlivenu korovom, kaduljom, kantarionom! To je savršeno pomoglo :)

Znam sigurno da trava gospine trave dobro pomaže; I sama bi je voljela koristiti sada, ali tijekom trudnoće je kontraindicirana. I naš otac i ja smo bili tretirani prema njihovom stricu, također, na užas, što su i tamo imali bol.

MirTesen

STVORITI S BOGOM U JEDNOM

Gospina trava je najsnažniji prirodni antidepresiv.

Brojne studije su pokazale da je gospina trava najjači prirodni antidepresiv.

Preporučuje se u uvjetima straha, napetosti i stresa. Zbog sadržaja tvari sa sedativnim svojstvima posebno je učinkovit u depresivnim raspoloženjima. Čaj od hiperikuma daje nam ukus za život, a magija nestaje s osmijehom, tjeskobom, nesanicom i nervozom.

Svi stručnjaci kažu da gospina trava također pridonosi normalnom funkcioniranju probavnog sustava, jer potiče žuč, štiti sluznicu želuca i smanjuje grčeve. Ispiranje može lako izliječiti upalu grla, desni i žlijezda. Osim toga, zbog svojih antivirusnih i antibiotskih svojstava, pomaže u liječenju prehlade, sinusitisa i bronhitisa.

"Gospina trava je samodostatna oprema za prvu pomoć, zahvaljujući svom jedinstvenom sastavu", kaže dr. Katalin Luka. Naši preci koristili su kantarion kako bi vratili mir i ugodan opuštajući san.

Čak su i drevni Egipćani koristili kantarion zbog svojih ljekovitih svojstava u kardiovaskularnim i žučnim bolestima.

Što je čudesna tajna ove biljke, što ona sadrži?

Gospina trava sadrži više od 15 biološki aktivnih tvari, uključujući kolin, valerijsku kiselinu, saponine i eterična ulja, koja biljci daju divna svojstva. Saponini imaju svojstva iskašljavanja i antipiretika, stoga je čaj od gospine trave neophodan u liječenju prehlada i virusnih bolesti. Gorke tvari sadržane u biljci, stimuliraju probavu, liječe hemoroide i uklanjaju parazite. Osim toga, klorogen i kofeinska kiselina imaju protuupalna i ljekovita svojstva, a flavonoidi izazivaju vazodilatatorski i hipotenzivni učinak na srce.

Hiperforin je antidepresiv i anti-neuralgičan, a hipericin je izvrstan antiseptik za urinarni trakt. Eterična ulja u biljci daju joj adstrigentno i ljekovito svojstvo.

Gospina trava je izvrstan sedativ, prepoznat je kao učinkovit u liječenju migrene, glavobolje, borbe protiv neuroze, histerije i facijalne neuralgije.

Osim toga, osobe koje pate od mjesečara, tjeskobe, poremećaja govora ili ozljeda lubanje mogu se izliječiti pomoću lijekova koji sadrže kantarion.

Prekrasna svojstva biljke tu ne prestaju. Ona uspješno liječi otvorene i gnojne rane, posjekotine, ekceme, akne, čireve ili ubode insekata.

Kožne bolesti mogu se liječiti uz pomoć masti na bazi gospine trave cvijeća, koje se može naći u ljekarnama ili pripremiti kod kuće. Gospina trava bori se protiv bolnih osjećaja, pečenja i svrbeža, smiruje kožu i liječi opekline. Osim toga, stručnjaci kažu da Hypericum ulje koje se primjenjuje na kožu može izliječiti alergije, opekline, iritacije i ekceme.

Izvor

Reakcije na članak

komentari

Kao, netko je pročitao i složio se.

Pa onda. s pravom! Također ću vam dati minus za pokušaj prevariti korisnike)) Tekst je skriven za implementaciju

Reakcije na komentar

Reakcije na komentar

Reakcije na komentar

Naučite biti iskreni prije svega, a zatim se osvrnite na GUGL.

"Minus" za vas - za obmanu, a ne za istinu, koja je poznata većini korisnika.

Vaša procjena vašeg komentara slična je pripovjedaču anegdote, koja se i sama počinje smijati na kraju anegdote, kako bi pokazala publici da je anegdota gotova i da je vrijeme za smijeh.

. Ovo je smijeh izvan ekrana kako bi publika znala gdje se smije.

S tim "naznakama" niste se uzdignuli... Ponizili ste nas.

Na taj način dobiti odgovarajući minus za naše poniženje za svoj komentar! Tekst je skriven

Reakcije na komentar

Ocjenjujući Vaše komentare, zavaravate ljude, navodno, drugi se korisnici slažu s vašim komentarima i oni to odobravaju.

Ovo je prezira, da ne kažem još gore.

Dakle, Larissa, nemoj ti gurati zlo lice u kaku. Prvo se peri od govana.

Međutim, nitko vam ne zabranjuje da još jednom potvrdite taj aksiom i vičete kao odgovor na nešto pokvareno ili pogrdno. )) Tekst je skriven

Reakcije na komentar

Reakcije na komentar

Reakcije na komentar

Već s gnjevom PONOVO zbunjuju nešto.

Mlada damo! Svakako razumijem. da ste opravdani DOBROVOLJNO, i da je "neko-Petar" sve ispravno napisao o nasljednosti i odgoju. ali.. Eb-gosh-tvoja-duša-majka. Da li uopće vidite tko odgovara na komentar!

Mislio sam da si bezbrižan. Ispada, također, ljut.

Reakcije na komentar

Zbunjeni vrlinom senilnosti. dobro onda To se događa, ali - ne prolazi.

Dosta već plakanja o sebi-pizdanutay! Bacila sam trik, a sada pokušavate nešto zafrkavati u svoju obranu?

Dovraga. Ista je ološ u Božjem svjetlu u obliku takve bezumne Larise, koja je gurana svojom zlobnošću i pjevaju pjesme o njihovom povjerenju.

Hoćete li ući. polje nakon lovca, a ne brbljanje o njihovim "99 i 9". Vaša težina i inteligencija ne zanimaju nikoga ovdje, ali informacije o kantarionu (potpunije) mogu se pročitati na drugim resursima. Neher je ovdje da bude pametan s kopiranim tekstovima s Interneta. Nije napravila svoj mozak, ali nije naučila kako koristiti druge. Iako, općenito, nitko ovdje nije tražio vaše mišljenje))) Tekst je skriven za proširenje

Reakcije na komentar

Reakcije na komentar

Reakcije na komentar

. predvidljiv))) Tekst je skriven

Reakcije na komentar

Reakcije na komentar

Nastavi! )) Bydlyachi djeluje polako sruši stado oko Larise Akmetove)) Tekst je skriven

Reakcije na komentar

Reakcije na komentar

Što ćete još dijeliti iz vlastitog iskustva? Tekst je skriven

Reakcije na komentar

Reakcije na komentar

Reakcije na komentar

Reakcije na komentar

  • © 2007–2018. Upotrijebiti materijale koji se odnose na stranicu “Mudra mudrost. Mali svijet. "Nužno

Vaš je račun registrirao sumnjivu aktivnost. Za vašu sigurnost, želimo biti sigurni da ste to stvarno vi.